reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Witajcie

Natka - .... przytulam. Poszukaj wsparcia psychologa jeśli widzisz ze nie radzisz sobie sama. Z czasem poukładasz sobie wszystko.
Nie będę nic więcej pisać bo już dziewczyny wszystko napisaly wcześniej ...

Nuuuska - kiedy testujesz?

hej
dzień jakis taki leniwy aż koszmarny, kontrol pełną parą więc wogóle do dupy. W dodatku wcale się nie wyspałam bo coś mi przeszkadzało, za dużo myśli chyba...
miłego dnia

Kasiol - ty w budżetówce pracujesz?

U mnie dzień tez do niczego, bo wczoraj się najadłam kapuśniaku z młodej kapusty i mi zaszkodzil ;/ Pol nocy w kibelku, myslalam ze nocować tam będę, ale na szczęście przeszlo . Chyba za chemiczna jeszcze ta kapusta ....

tyśka w budżetówce nie:) ale zajmuje się wynagrodzeniami... i teraz mają jakieś akcje ,że co po chwile ktoś mi siedzi na głowie:) na szczescie nic na sumieniu nie mam:) ale wybija z rytmu
a ty kochana @ dostałaś-przyznaj się szybciutko!:)

Kasiol, nie dostałam, ale jeszcze spokojnie ze 2-3 dni może przyjść i na pewno przyjdzie. Tego jestem pewna. Ja w tym m-cu raczej na Nuuuske bym stawiala.

W końcu koniec pracy. Jutro mam wolne i będę na budowie wiec pewnie nie zajrze. Milego dnia wszystkim ; )

tysia pare dni ??? to ktory Ty masz kochana dzis dc ? bo cos mi sie juz za dlugi wydaje u Ciebie :p testowalas ?
Ja raczej nie bede testowac, jutro 11dpo, tempka jak zawsze pewnie za dwa dni poleci, wiec spokojnie czekam, nie testuje bo nie ma sensu sie nakrecac.

kasiol piekna owulacja :) z serduchami widzialam poszaleliscie widzialam wiec trzymam mocno kciuki !! :*

natuś jakie wiesci po wizycie ? ja ciagle wierze ze tamten lekarz sie pomylil :-(

hej
dziś zaspałam, w przeciwieństwie do wczoraj, spałam jak zabita:) a teraz siedzę dzika za szybko wybudzona:)
natka jak znajdziesz siły odezwij się:blink:
tyśka skoro mówisz ,że @ przyjdzie :happy2:
nuśśka nadal wysoko i jak nie u ciebie stabilnie:tak:
paulinka ,akuku jak wasze dzieciaczki?

Natka odezwij sie kochana ...martwie sie o Ciebie !

Kasiol u nas oki ;) tzn. Zeby ida nocki nieprzespane ale nie moge narzekac ...

Nie wiem co pisac...mysle o natce i tak mi zle ;(

reklama
Witam

Wpadlam na chwile z nadzieja ze natka napisze ze wszystko ok ....

U mnie @ przyszla dzis. Mowilam ze przyjdzie. W kosciach czulam. :-)

Nuuuska - trzymam za ciebie kciuki. Musi ktos w koncu zobaczyc II bo juz daaaaawno nic nie bylo. No i brzuszek po Paulince zostal ;)

Do góry