reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka działaj z wózkiem, dopóki czas!

kurcze sama nie wiem co z tym wyjazdem-to okolice jeleniej góry tam teraz powodzie przez te deszcze, w namiocie juz wiem ze nie damy rady zostaje nam schronisko, mamy jechać od czwartku wieczorem do niedzieli z czego piątek ma padać, sobota niedziela 13 stopni,Kalina ma katar mnie boli gardło-pojade a tam mokro i zimno, wrócimy chore, Kalina bedzie sie nudzić:( a z drugiej strony, coś innego , może bedzie fajnie, moze sie nie rozchoruje:( ahh a najgorsze ze m. musi jechac i jak zostaniemy to on i tak pojedziez kolegą... a my znów same w domu, kurcze ubrania ciepłe mamy ale nie wiem sama co robic;/

tyśka my tez dzis w przedszkolu dzien mamy mamy:)

reklama
Tysia no zwrócić bym mogła jakby w ogóle doszedł:((( Odpowiedziałam na ofertę na tablicy, bo wózek w sumie duuża okazja. Musiałam się kontaktować przez formularz tablicy, bo nr telefonu nie było. No ale kobieta szybko odpisywała, więc problemu nie było. Podała nr konta no i przelałam jej pieniądze, może nie jakąś wielką kasę, bo 200 zł, ale jednak. Napisała, że wózek wyśle po zaksięgowaniu wpłaty i że da znać jak już go wyśle. Wczoraj wpisałam nazwę wózka w wyszukiwarkę googla i tam w galerii znalazłam zdjęcia, które są na aukcji. Pochodzą też z tablicy, ale ze styczniowego ogłoszenia... No i czerwona lampka mi się włączyła. Wieczorem napisałam do kobiety czy doszła wpłata i do tej pory jest milczenie z jej strony, chociaż zawsze odpisywała po kilku minutach... wózek tako captiva mohican Zabrze • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) to jest ogłoszenie z którego ja wózek kupiłam, a to jest to które znalazłam Archiwalne: Wózek dziecięcy wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican 2w1 Mosina • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) aha i to moje nadal wisia jako aktualne. Pewnie baba innych nabiera...

Paula idz do banku i dowiedz sie czy moga sciagnac z tego konta pieniadze spoerotem...mozesz tez isc na policje i powiedziec jak sytuacja znajda ip komputera z jakiego byly wysylane wiadomosci do ciebie... ale pewnie dla tego taka niska cena..bo nikomu sie nie bedzie chcialo tym dupy zawracac...ahh ludzie sa okropni ;(

Kasiol - zgłaszaj na policje. Podała numer konta, wiec na pewno szybko ja znajda. Nie ma możliwości w Polsce zalozenia konta bez danych osobowych. Ja bym nie odpuscila.
Kupilismy kiedyś na Allegro półki. Koszt niecale 400 zł. Gosc przestal odbierać telefony, odp na maile. Zglosilismy na policje, tydzień potem były półki u nas. Okazalo się ze policja pojechala do gościa go przesluchac i tyle starczylo żeby zrealizowal zamówienie. Daj znac jak się sprawa rozwinie.

U nas co chwile pada. Na szczęście nie za dużo. A was nie podtapia?

Poczekam jeszcze trochę i jak nie będzie kontaktu to powiem Łukaszowi, żeby w pracy poszedł do kryminalnego i zgłosił...

hej
woow akuku to wy rodzinnie zdolności macie:)

my jednak nie jedziemy z m., okazało sie ze całe schronisko zajete-przez jakis klub, a w nocy ma byc 4 stopnie i boje sie ze mała wróci chora-zresztą ja tez jakaś podziębiona jestem, a nie moge sobie pozowlić na wydatki w aptece bo drewno mają nam przywież po niedzieli ;/ no i m. jedzie sam,a my zostajemy w domu, ja już mam doła po dzisiejszym tescie i czuje bezradność,
paulinka jak tam sprawa z wózkiem
natka ;-) trzymaj się kochana!
tyśka nuśśka co tam u Was?

reklama
Witam.

U nas leje od rana .... Przepraszam - od wczorajszego wieczora. Zimno strasznie. A młoda dziś poszła z grupa na przedstawienie. Mam nadzieje ze nie zmoknie.
Wczoraj dzień mamy i taty udany - Aguska slicznie powiedziała wierszyk - głosno i wyraźnie. Dzieciaki super wystepowaly, a na koniec zaspiewaly cudownych rodzicow mam (refren)., Normalnie się prawie poryczałam ze szczęścia i dumy ;) Wy tez tak reagujecie na występy dzieci?
Rower wybrany - ruszoffffyyyy ;) ale fajny bardzo.

U mnie nic poza tym .... Na staranka nie mamy sił, bo caly czas budowa na tapecie. G wraca o 23-24 i pada spac.
Wyczytałam ze trzeba się kochac max co 12 godzin w całym okresie okoloowulacyjnym bo komorka jajowa jest zdolna do zapłodnienia przez około 6-8 godzin. Trzeba jej wobec tego zapewnić stałe dostawy świeżych plemników.

Do góry