reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ja też nie mogę przestać myśleć o Natce... Wyczytałam na fb, że chyba nie jest dobrze. Kurcze takie to wszystko niesprawiedliwe.

Brać dziewczyny brzuszek- nie czaić się:)

reklama
paulinka - nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo bym chciala ... ehhhh...... zeby to bylo takie proste. No ale mamy plan dalszych badan wiec nie ma co jęczec tylko trzeba dzialac dalej.

hej hej

Napisalam wczoraj do natki na FB, jak bede cos wiedziec dam znac. Martwie sie o Nia, bo to tak strasznie bolesne, ze ciezko sobie wyobrazic, ale trzeba wierzyc ze jeszcze wszystko bedzie dobrze. Musi !

Tez macie te dziwne ikonki do lewej stronie podliczajace kazdy post ?? jak napisze jeden ..dostaje 16 wiadomosci co to kur** jest ?? :baffled:

hej
ja tez poproszę na priw dane do fb na natkę, ja mam tylko Agate i Paulinke...
ja tez cały zcas myśle o natce ale tez wiem ,ze teraz nie myśli o forum ... mam tylko nadziejje ze jej lekarz -o którym zawsze dobrze mówiła, dopilnuje aby wykonać wszystkie badania, przyczyne.... wiem,ze wielu lekarzy macha reką, a cą tacy którzy szukają przyczyny porządnie! Wściekla jestem na tą niesprawiedliwość.Natka musisz walczyć, nie dać się złamać.

Nuśśka chyba czas na test, kaktus mi na wyrośnie jak to nie fasolinda:)daj znać odrazu jak bedziesz cos wiedziała!

Nuusia 12dpo i tempka w górę... No nic nie mówię tylko zaciskam kciuki:) Chyba Ci oddam brzuch, mdłości, bóle kręgosłupa- wszystko w pakiecie:)

Macie juz namiary na natke kochane czy dac ? :blink:
Pisalam z Nia, niestety przypuszczenia sie potwierdzily, wczoraj miala zabieg :-(
Jest na lekach..ale ja wierze ze wszystko sie jeszcze odwroci we wlasciwym kierunku !

A co do mnie, dzis w nocy dziewczynki bylo tak goraco, ze rano obudzilam sie troche zgrzana i stad na pewno ta wyzsza tempka. (.)(.) pieknie bola wiec jutro spodziewam sie pieknego spadku bo @ sie zbliza, czuje to wszystkim zwlaszcza moim nastrojem :wściekła/y:

reklama
Nuska ja juz ja znalazlam na fb przez twoje konto. ;)

Jejku biedna Natka ;(;(;( tak mi przykro...i w takiej sytuacji nie wiem nawdt co powiedziec... ;(;(;(;( plakac mi sie chce..a co ona biedna musi czu ;( Nutus kochana zycze Ci jak najlepiej..i obyscie sie szybko mogli starac.

Do góry