reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Witam Walentynkowo. Chociaz my specjalnie ich nei obchodzimy dla mnie to Swieto komercyjne,nabijanie ludzi na kase. A rzeciez nie trzeba tylko raz w roku okazywac uczucia.

U mnie tempka w dol @ sie pojawi na dniach. PMS w rokwicie. Chorobsko powoli odchodzi. Jedna zatoka jeszcze sie oczyszcza. Ale to uczucie tej flegmy w gardle jest nie do zniesienia. Od tego odchrakiwania tej wydzieliny gardlo mnie boli. Ah!

Natka ladny skok oby tempka pozostala wysoko!

Nuuska mialas odpuscic to schizowanie! wyrzuc te testy bo to tylko miesza w glowie. Ja postanowilam wiecej po nie nie siegac bo sa zawodne. Tempka szukuje sie do skoku :)

Paulinka no właśnie sama nie wiem czy zaburzona czy nie. No ale co z tego? I tak zostaje mi tylko czekać jak się to wszystko rozwinie :-)

Patuś tempka rzeczywiście spadła ale nadal w fazie wyzszych :-)
Co do zatok to żeby tylko szybko przeszło całkiem!

Nuuuśka, kasiol, akuku gdzie nam zaginęłyście dzisiaj?

Jak widac @ zawitala...temperatura nie zawodzi...

No coz...przyszla i pojdzie,oby byla malo bolesna;-)

Walentynkowo dzis to cisza nastala,

Patuś a jednak miałaś rację z tą @. Szkoda :-( ale tak jak mówisz- oby teraz szybko i w miarę bezboleśnie minęła! Bo nowy cykl to nowe szanse i nowe nadzieje :-)

hej hej dziewczynki

No u Nas dzis zalatany dzien, bylismy po pracy nad jeziorem, potem w sklepie po pare rzeczy, zaraz wcinamy kolacje, jakis film i spac :)

natka jest spadek, ale Ty w tym cyklu masz chyba wyjatkowo niska temperature od poczatku, z niskiego poziomu sie wybijala wiec teraz musi sie naturalnie wyrownac :blink: wazne ze byl skok, staranka w czasie trafione super, wiec teraz tylko czekac. Zauwazylam ze pozne owulacje czesto przynosza szczescie :)

patu$ przykro mi ze @ nadeszla, ale jak piszesz, niech szybko ucieka i moze bozia da, ze ten cykl bedzie szczesliwszy od poprzedniego.

kasiol co u Ciebie ??

akuku dobrze, ze Emilek ladnie rosnie. Strasznie szybko ten czas leci, dopiero co pamietam jak cieszylysmy sie z Twojego testu a tu juz Emilek ma miesiac. Och strasznie czas leci..:blink:

tysia hop hop :) jak bedziesz to napisz jak wyszly badanka Twojego M. bo chyba nie pisalas, ale mam nadzieje, ze dobrze :tak:

Dzis przyszly moje wyniki, tzn reszta bo czesc juz przyszla wczoraj. Przeciwciala przeciwplemnikowe nieobecne, przeciwcial anty kariolipinowych IGG i IGM rowniez nie mam, wiec znowu cos na +. Teraz szykuje sie na badanie przeciwjadrowych bo te podobno sa najwazniejsze, ale to juz w przyszlym cyklu jak juz. Teraz chce jeszcze zbadac prolaktyne po obciazeniu, 26-go mam wizyte w koncu u endokrynologa, mam nadzieje ze cos doradzi :tak:

Ja jestem ale Emis dzis niespokojny...od 16 nie spala teraz ze zmecsenia usnac nie mogl...
Nuska masz racje czas leci, mi ucieka przez palce.

Hej :*

Nuuuśka super że wyniki dobre, zawsze to kolejna z rzeczy którą możesz wykluczyć z przyczyn nieudanych prób :-) zawsze do przodu! Kiedy dokładnie chcesz zbadać prolaktynę? Po owulacji? Fajnie że w końcu wizytę u endokrynologa masz! Na pewno coś doradzi co z tą Twoją tarczycą :-)

A u mnie dziś jednak w górę. O dziwo ovufriend wyznaczył mi owulacje w ten dzień, w który przypuszczałam że była. Teraz tylko czekać... Choć jak widać nie poprawialiśmy już więc nie wiem czy się udało.

Miłego dnia :*

Natka serdusek wystarczy:) spokojnie:)Ostatnio zauważyłam, że często udaje się ludziom którzy po owu mają przerwę w serduszkowaniu tak przynajmniej koło tygodnia:) Może to ułatwia zagnieżdżenie????
Patuś @ miało nie być:((((( Kiedy idziecie do KLN?

reklama
Paulinka nie wiem kiedy sie wybierzemy. Nie mamy kasy tak na dobra sprawe a nie chce isc dostac rozpiske i nie maiec z aco zrobic szereg tych wszystkich badan. Mi sie powoli odechciewa tych staran. zamaist cieszyc sie z tego wszytskiego to am wrazenie ze to droga przez meke.

Sytuacja miedzy mna a Ł te znei jest najlepsza. A tams zkoda gadac. Klinika musi poczekac,bo kwestii finansowych nei przeskocze.

Do góry