reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ w młodości w sensie za czasów szkoły ;-) co do śluzu to rzeczywiście dziwna sprawa.. Ale może to że jest inaczej to dobry znak :-) oby :-)

Kasiol nie wiem czy pękającą torbiel gin zauważy na usg ale myślę że tak. Przecież ona nie znika "tak po prostu". Ale słyszałam że jak torbiel pęka to ból jest masakryczny i środki przeciwbólowe nie bardzo pomagają. Ale nie wiem czy jest tak faktycznie... Poprawiło Ci się już?

Nuuuśka a Ty jak tam? Na L4 poszłaś? Lepiej się czujesz? :-)

Akuku super że mały rośnie i jest grzeczny :-)

U mnie bez zmian. Owulacji jak nie było tak nie ma. Cóż, widać tak miało być...

reklama
Ale tu cisza...
Patuś nie lubię Twoję dzisiejszej tempki!!:p
Natka a Twoja tempka jak? Była owu?
Nuuśka u Ciebie to jak po sznureczku:) Jak dla mnie to ten ovufriend taki jakiś rozciągnięty i płaski... Wolałam enpr:((((
Kasiol, Akuku, Tysia co tam u Was?

Hej :*

Paulinka u mnie dziś znaczny skok ale czy to owu?nie wiem sama, co prawda śluzu wczoraj dość dużo ale nie białka tylko przezroczystego lejacego- to niby też płodny.. Tylko typowego silnego bólu owu nie bylo więc czekam jak tempka w najbliższych dniach - czy potwierdzi owulkę czy nie..
Też nie podoba mi się ovufriend bo jakoś tak nic nie widac na nim :-(
A jak zdrówko Paulinka?

hej
cisza jak makiem zasiał :)
natka przeszło po 2 paracetamolach, ale dziwne to było bo nie mam takich problemów , a teraz naprawde bolało aż w pół sie zgiełam.
Widze ze tempka podskoczyła:) oby nie spadła już:***
nuśska ale u ciebie równiutko:)

Natka skok piękny- teraz tylko trzymać kciuki, żeby tempka rosła...
A mi już przeziębienie minęło. Szybciochem:) Katar jedynie pozostał...

natka piekny skok kochana !! trzymam kciuki :*

kasiol rowno ale niestety testy ktore kupilam w Rossmanie bo nie doszly mi jeszcze moje angielskie troche Nas oszukaly, i serducha byly wczesniej niz powinny, a wyglada na to, ze pik bedzie dzis wieczorem najdalej jutro rano :dry: jak nie urok to wiadomo co..

Paulinka to dobrze że przeziębienie minęło! Super że już Ci lepiej :-)

Kasiol- dobrze że paracetamol pomógł ale do gina wybierz się po @ tak czy siak, warto upewnić się że wszystko w porządku :-)

Nuuuśka rzeczywiście leniwa coś ta Twoja temperatura :-( a dziwne to, bo przecież mówiłaś że na usg pęcherzyk ładny już, niewiele brakowało mu do pęknięcia. No ale w takim razie zapewne na dniach pęknie i owulka się pojawi! :-) co do serduszek to tak to kurcze niestety bywa że zawsze coś pod górkę :/ ale miejmy nadzieję że akurat okaże się że wpasowaliście się idealnie i się uda :-) trzymam kciuki :* ja w sumie też troche głupotę zrobiłam bo mogliśmy dziś na wszelki wypadek poprawić...
A co do testów to zdziwiłaś mnie tymi z rossmanna, że są kiepskie. Kiedyś je oglądałam i do mega tanich nie należały bo ponad 20zł. Więc kto by pomyślał ze będą tak felerne :/

natka no wlasnie, wiec na przyszlosc - odradzam !!! Testy sa czulosci 40 mIU/ml a pokazuja pik nawet kiedy go nie ma. Przyklad ? mnie pokazywaly sie pozytywne od wtorku, a owulacji nie bylo. Okazalo sie, ze na innym forum dziewczyny bardzo sie na nie skarza, ze podkrecaja wynik, piranha zrobila go 8dni po owulacji i dalej pokazywaly jej dwie krechy...szok. A testy po 25zł a takie dziadostwo. W koncu dotarly moje angielskie i roznice widac od razu, pik obstawiam na dzis wieczor/ewentualnie jutro rano,a sama owulacje w 18dc. Jak juz myslalam ze nic Nas nie moze zaskoczyc, okazalo sie, ze jednak moze, bo jak nie lekarz to testy..:dry:

Nuska to poprawcie jeszcze dzs / jutro rano ;)

Nie widze waszych wyresow na telefonie eehh.

U mnie dobrze . Emil rosnie, dostal ciemieniuszke ale walcze z nia. Jest bardzo grzeczny prawie go nosic nie musze. Starszaki probuja na ile moga sobie pozwolic niestety. Sytuacja finansowa do bani... m pracy znalesc nie moze... ale przynajmniej zdrowi jestesmy...

reklama
Hej :*

Nuuuśka u Ciebie nadal jednostajna tempka :-)

A u mnie dziś sama nie wiem co- jak budzik zadzwonił to byłam tak zmarznięta że masakra- M mi w nocy całą kołdre zakosił :-) zmierzyłam tempkę- była 36,22. Zasnęłam i jak obudziłam się po 15 min to już była 36,32 i tak w sumie ozostało aż nie wstałam. I teraz nie wiem którą uznać :-) ale na wykres naniosłam tą pierwszą, niższą.

Miłego dnia :*

Do góry