reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

natka mieszkam na wsi a w naszych spozywczych nie sprzedaja testow,zreszta nawet gdyby sprzedawali nei poszla bym kupic. Wiesz jak te informacje by sie rozplynely zanim bym wrocila do domu juz cala wies by gadala :-):-):-)

Poczekam do wieczora,no juz dzis powinni mi auto oddac :) No jutro decydujaca tempka praktycznie to jutro powinna @ sie pojawic. 29dc jutro...

reklama
Patuśka @ to powinna być wczoraj:) 16 dpo to chyba będzie widać:) U mnie już 11 czy 12 dpo koło 19 był bladzioch:) ale to na 10, a na 25 to by pewnie mi jeszcze nie pokazało...

Wprowadzialm dane na ovufriendzie i pokazuje na 15 dc owulke. W ogole caly cykl powalila mi tempka z 31/1 stycznia bo jej nie mierzylam po tym sylwestrze. Byla by ta tempka byla by jasnosc. a tak to tak balansuje miedzy 12 dc a 15 dc. Mimo ze 12 czulam bol owulacyjny i w ogole. Zatestuje bede wiedziec.

Patuska jej ja nic nie mowie tylko kciuki trzymam i jutro po tescie bede gratulowac.

Tysia no ciekawe coz tymi wynikami, trzymam kciuki by to ciaza byla.

Emilek spal ponad 5 godzin... teraz zajada z cyca.

Nuska moze jednak owu pozna byla..hmm

Kasiol przykro mi ze@ przyszla.

Milego dnia

Patuska oni by chcieli go nosic caly czas, tula go, chcieliby zabawki pokazywac hehe. Ostatnio ogladali jak sie kapal i ogolnie mowia, maly Emilek jest slodziutki... Alex ostatnio mowi Emilku ide do szkoly, ale nie martw sie nieflugo wroce, milego dnia i badz grzeczny hehe
Czasem jak karmie to przychodzibze chce pezytulic i jakby nie rozumie ze nie moge odstawic od piersi, ..przeciez tylko na chwilke.hehe

tysia wysoki progesteron jest bardzo czesto objawem ciazy, jednak wcale nie musi tego oznaczac, na pewno jest potwierdzeniem tego, ze owulacja u Ciebie miala miejsce, ale progesteron masz bardzo wysoki, wiec tak czy siak powinnas udac sie do lekarza, bo jesli taki wynik prolaktyny masz kochana na czczo to po obciazeniu, gdybys robila test czynnosciowy na prolatyne wyszlaby Ci bardzo wysoka prolaktynemia:zawstydzona/y:

patu$ kochana trzymam mocno kciuki zeby to jednak bylo to !!! i zamawiam buciki pamietaj :D !! po cichu chyba moge gratulowac ;-)

akuku jesli jutro temp. pojdzie jeszcze wyzej niz dzis, to na pewno bedzie potwierdzeniem tego, ze owulka jednak byla, ale staranka tak nie wcelowane ze w ogole kiszka straszna...eh chcialabym kurcze zeby @ sie pojawila !! bo tak to 14 dni conajmniej przede mna :no:

Chlopcy palaja odpowiedzialnosci i miloscia do braciszka :)

Gdyby u mnie owu byla jednak 15 dc to dzi by bylo 13dpo wiec na jutro powinnam zaliczyc spadek tempki. Porownujac inne wykresy na dzien przed spadkiem tempka podskakiwala. Wiec jutrzejsza tempka bedzie decydujaca badz dzisiejszy test ile go kupie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nuuuska - jutro bede powtarzac progesteron, i zrobie tym razem prolaktyne z obciazeniem.
W poprzednim cyklu robiłam prolaktyne i wyszla duzo ponizej normy, dziwne ze az tak wzorsła. .... ciekawa jestm od czego.... Moze wczesniej jeszcze była na niskim poziomie po ziółkach, a teraz juz poszla do góry.......
Wysoki progesteron to nic złego na tym etapie, ale bede musiala na poczatku kolejnego cyklu powtórzyc badanie zeby spr czy jest wysoki tylko na koniec cyklu, czy caly czas jest za wysoki. Bo jak w pierwszej fazie jest wysoki to juz lipa.....

Równie dobrze mogli sie w laboratorium pomylic i zle mam wyniki zrobione.

reklama
Patuś ta owu w 15dc to nie bardzo mi się widzi... Czekam na teściora::)

Musiałam strzeliś fotkę dla innego wątku więc i Wam wkleję mój bebzonik:) Zarażajcie się dziewczyny:)
Zobacz załącznik 604262

Ostatnia edycja:
Do góry