reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Patu$ka myślę że lepiej że masz takie nastawienie :-) lepiej nastawić się na @ i miło się zaskoczyć! Czekam na info jak wynik testu :-)

No patuska bo my tu czekamy, no nie mow zeakurat dzis duze zakupy robisz hehee.

Paulinka sliczny brzusio ;);)

Nuska jesli to byla owu to i szansa jest.

Moj maly sie reguluje, bo dzis bardzo ladnie spi. 5-10.15, 10.30-13.30, 14-16.30 i to ja go obudzilam bo mi mleko lecialo.
Zaliczylismy pierwszy spacerek, maly grzecznie spal.

patu$ czekam na tylko dobre wiesci !!! :**

paulinka tak jak pisze natka, od paru miesiecy ze staran siusiaczkowych przeszlam na to zeby wstrzelic sie ze zlotym strzalem w TEN dzien :wściekła/y: ale ciagle cos staje na przeszkodzie. Mam nadzieje, ze sytuacja z obecnym cyklem szybko sie wyjasni bo jak zyje tak nie mialam czegos takiego :confused:

natka kochana to jak patu$ zlapie brzuszek od akuku to Ty musisz przebic passe 20tygodni w tym cyklu !! :-D

Oj chciałabym przerwać tą passę 20 tygodni :-D nie uśmiecha mi się czekać tyle czasu hehe ;-) no ale wiadomo że chcieć niestety nie znaczy móc :-(

Patuśka - gdzie ty???????????? Robisz zaopatrzenie dla armii wojska?

Ps. odgrzebałam wyniki PRL z cyklu kiedy zaszłam w ciążę - wynik: 58,5 ng/ml w 22 dniu cyklu .... Normy: 1,2-25,0 Ciąża: 21-265 ........
No to sobie zrobilam sieczke w głowie......

Patu$ka jak możesz robić takie wielkie zakupy jak my tu wszystkie czekamy jak na szpilkach :-D

Tysia a Ty mi chyba nie odpisałaś albo przeoczyłam- czemu nie chcesz robić bety?? Miałabyś pewność czy to ciąża czy zaburzenia hormonalne :-)

Patuska zlituj sie , ja sie spac nie polozedopuki nie napiszesz, a mialam zamiar wczesniej sie polozyc z Emilkiem.

reklama
Do góry