reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka a no tak, faktycznie jak rozważyć kwestie dofinansowania to w sumie może rzeczywiście nie ma po co do inseminacji podchodzić.. No ale co ja mówię- przecież uda się naturalnie, musi! :-) o gince to ja już się nie wypowiadam, mam tylko nadzieję że w końcu uda Ci się trafić na kompetentnego lekarza, który nie będzie bagatelizował Twoich obaw...
A dlaczego ten cykl spisujesz na straty? Przytulanki były w takim czasie że żołnierze mogły przetrwać do tego najważniejszego momentu!

Akuku ja nie mam "porównania" jeśli chodzi o poród więc mogę tylko powiedzieć ze z Twojego opisu wynika że naprawdę nie było najgorzej :-) bardzo fajnie że trafiłaś na położną z której opieki byłaś zadowolona bo to bardzo ważne! No i super że M był dla Ciebie takim wsparciem, że był przy Tobie cały czas. Teraz to już tylko cieszcie się jak mały szybko i zdrowo rośnie bo na pewno tak będzie!

reklama
hej
akuku dzielna z Ciebie kobieta:) opis wcale nie jest chaotyczny -nawet oczami wyobraźni widziałam jak do windy wjezdziacie:)
tak sie mówi ,ale każdy poród jest inny, najważniejesze że zakończony szczęśliwie, a mały jest rozkoszny:)
nuśśka masz racje, damy rade, odstoimy swoje w kolejce i jescze troche będizemy się cieszyć kolejną osobą do kochania:)

Witam ;)

Ale masakryczna pogoda dzis - pada i wieje ..... Wieje to malo powiedziane..... I takie maja byc kolejne 2 tygodnie ;/

Ja z innej beczki. Co oprócz oleju z wiesiołka polecacie na polepszenie jakości śluzu? Łykam drugi cykl olej z wiesiolka do owu, ale nie widze roznicy. Zawsze mialam malo sluzu, a w tym cyklu to juz całkiem masakra. Od owu pustynia po prostu ;/

tyska ja wiem o oleju z wiesiołka, ale często śluzu jest dość ale jest w środku:) chyba jakieś syropy dziewczyny łykały takie wykrztuśne :) nusśka na bank bedzie wiedziała:)

nuśśka wygląda na bezowulacyjny:((((

Nuuuśka kurczę, jednak faktycznie wygląda na bezowulacyjny :-( szkoda... To w tej sytuacji oby tylko @ szybko się pojawiła!

Tysia też zastanawiam się nad czymś na poprawę śluzu.

Miłego dnia :*

Może to wypróbuje ;) Dzieki, Nuuuska.

Nuuuska - twoj cykle jest normalnie MEGA. .... takiego to chyba jeszcze nie miałaś..... Chociaz temp nadal utrzymuje sie wyzej niz w 1 fazie :cool:

hej dziewczynki :-)

ale cisza... coraz bardziej mam wrażenie że nam wątek umiera :-( a szkoda, bo naprawdę bardzo się z Wami wszystkimi zżyłam!

w ciągu dnia ja nie miałam czasu zajrzeć bo dosłownie calutki dzień się uczyłam - w ten weekend czekają mnie trzy egzaminy także nauka pełna parą bo oczywiście wcześniej czasu nie miałam.
Myślę, że owulacja u mnie mogła być dziś, zobaczymy jak jutro temperatura ale śluz był piękny jak nigdy i naprawdę bardzo dużo co też u mnie jest rzadkością. Co prawda wyraźnego bólu jajników nie czułam, raczej takie delikatne pobolewanie ale mam nadzieję, że faktycznie owu za mną...
Dziś w nocy albo jutro rano jeszcze poprawimy choć nie wiem czy jest sens ale spróbujemy :-)

Miłego wieczoru :*

Cześć :*
U mnie najważniejsza temperatura zaburzona bo nie mogłam spać wczoraj i zasnęłam późno więc spałam tylko 4 godziny :-( mierzyłam też godzinę wcześniej.. Nie chciałam już mieszać z dodawaniem tej różnicy wynikającej z 2,5h krótszego snu bo i tak zaburzona na maxa. No cóż, czekam na jutrzejszy pomiar choć już zaczynam się denerwować że pecherzuk nie pękł... Miłego dnia!

reklama
Natka &&&& za egzaminy:) Zobaczymy jaka tempka będzie jutro:)
Nuuśka cykl szalony:) Nie pozostaje chyba nic innego tylko życzyć aby jak najszybciej się zakończył i &&&& na następny cykl:)
Kasiol u Ciebie się naprawdę fajnie robi:)
Tysia i gdzie lista staraczkowa? :) A jeśli chodzi o śluz to u mnie też lichuteńko było...
Akuku dobrze, że Cię zdążyli dowieżź na porodówkę:) Emilek jak się już zdecydował to szybciuteńko to załatwił:)
Patuśka co tam?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry