reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol przykro mi ze test negatywny, ale moze jeszcze za wczesnie na tescik ?

Patuska trsymam kciuki za testowanko.

Tysia barzo duzo kobiet rezygnuje z karmienia bo to w pierwsze dni boli..
No juz dzis nie mam zatorow, maly spal od polnocy do 5 pozniej ponad 2 godziny wisial na cycac na zmiane I dospalam z nim do 9.30 dojadl I spi dalej. Wiec wiem ze najada sie moim mleczkiem, a jak mam zator I malo leci to maly wisi na cycu I sciaga. Wczoraj caly dzien wisial, ja masowalam,grzalam, przykladalam kapuste I juz w nocy bylo duzo lepiej.
Dla mnie karmienie jest barzo wazne, no I jaka to oszczednosc..oczywiscie jak ktos nie moze to nie moze...

Ssak...

reklama
hej hej dziewczynki :)

Wczoraj bylismy na imprezie urodzinowej Łukasza, po 3 bylismy w domu, troche jestem nieprzytomna ale wybawilam sie za wsze czasy :-)

kasiol przykro mi ze test negatywny ale nie trac nadziei bo nic nie jest jeszcze przesadzone kochana !! Badania, tak wlasnie posiew ale tez podstawowe badanie nasienia - seminogram :happy2:

natka co tam u Ciebie ??

patu$ kiedy testujesz kochana bo chyba cos mi umknelo :)

tysia ja wiem, ze z takich cykli czesto rodza sie wlasnie bobaski, ale moj jest tak ewidentnie bezowulacyjny, ze nie widac nawet dwoch granic wiec nie ma c marzyc o fasolce :/

milej niedzieli kobietki :* !!

kasiol posiew to nie to, posiew to na bakterie. W invimedzie to się nazywa po prostu badanie nasienia. my robiliśmy właśnie w tej klinice ale we Wrocławiu ale tam robią tylko rozszerzone. W Poznaniu jeśli dobrze pamiętam robią tez podstawowe i chyba jest to koszt 150zł.
Przykro mi że test negatywny ale mam nadzieję że na test było po prostu za wcześnie :-) bo tempka ładna!

Patu$ka no właśnie jak u Ciebie?

Nuuuśka u mnie w miarę, egzaminy pozdawane tylko ta tempka mnie wkurza :-( super że się wczoeaj wybawiliście :-) a jak tam samopoczucie, lepiej?

Akuku super że już ok i karmisz :-)

natka u mnie samopoczucie juz ok kochana choc mam wiele niejasnosci zwiazanych z tym cyklem, chocby to, ze wczoraj pojawil sie EWCM ( sluz plodny). Wiec nie wiem juz sama co bedzie a co nie z tego cyklu eh. Chcialabym powiem Ci szczerze zeby @ juz sie pojawila, i zebym mogla zaczac nowy - i miejmy nadzieje, lepszy cykl.

To dobrze Nuuuśka że samopoczucie już ok! To najważniejsze :-) i doskonale rozumiem co czujesz w związku z tym cyklem bo miałam ostatnio to samo :/ najgorsza właśnie ta niepewność czy będzie @ i kiedy... Oby przyszła szybko!! :*

Dziewczynki nie wiem kiedy testuje...czekam do tego 16 stycznia jak tempka bedzie nadal wysoko to wtedy,teraz nie bede sie nakrecac choc brzuch pobolewa cycki tez takze nie mam pojecia,ale co jedyny plus ze mnie nie wypryszczylo jeszcze.

patu$ eeeee az do 16-go stycznia ?? no przestac przecie jest dopiero 12:wściekła/y:a Ty wedlug wykresu masz dzis 13 dzien po wiec mysle ze smialo moglabys zatestowac jutro badz pojutrze :D

natka no wlasnie...jak pomysle, ze ten cykl moze sie ciagnac w nieskonczonosc wlasnie przez to ze bezowulacyjny to na sama mysl zle mi sie robi :/ czekam do terminu @, jesli nie pojawi sie do srody, w czwartek pojde do tej drugiej gin i poprosze cos na wywolanie, bo nie chce sie meczyc :zawstydzona/y:

Patu$ka popieram Nuuuśkę!! :-) i trzymam kciuki :*

Nuuuśka no i myślę że to dobry plan, w razie czego faktycznie lepiej idź do ginki. Nie ma co czekać w nieskończoność a luteina lub duphaston rozwiąże sprawę- przynajmniej powinny :-)

A mnie coś podbrzusze boli dzisiaj od dłuższego czasu. Kurde, co to znowu moze być? Już czasem naprawdę mam wszystkiego dość :-( nie wiem czy nie poddac się wcześniej tej laparoskopii.. Może to coś pomoże ehh...

reklama
Do góry