reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka a no tak, faktycznie jak rozważyć kwestie dofinansowania to w sumie może rzeczywiście nie ma po co do inseminacji podchodzić.. No ale co ja mówię- przecież uda się naturalnie, musi! :-) o gince to ja już się nie wypowiadam, mam tylko nadzieję że w końcu uda Ci się trafić na kompetentnego lekarza, który nie będzie bagatelizował Twoich obaw...
A dlaczego ten cykl spisujesz na straty? Przytulanki były w takim czasie że żołnierze mogły przetrwać do tego najważniejszego momentu!

Akuku ja nie mam "porównania" jeśli chodzi o poród więc mogę tylko powiedzieć ze z Twojego opisu wynika że naprawdę nie było najgorzej :-) bardzo fajnie że trafiłaś na położną z której opieki byłaś zadowolona bo to bardzo ważne! No i super że M był dla Ciebie takim wsparciem, że był przy Tobie cały czas. Teraz to już tylko cieszcie się jak mały szybko i zdrowo rośnie bo na pewno tak będzie!

reklama
hej
akuku dzielna z Ciebie kobieta:) opis wcale nie jest chaotyczny -nawet oczami wyobraźni widziałam jak do windy wjezdziacie:)
tak sie mówi ,ale każdy poród jest inny, najważniejesze że zakończony szczęśliwie, a mały jest rozkoszny:)
nuśśka masz racje, damy rade, odstoimy swoje w kolejce i jescze troche będizemy się cieszyć kolejną osobą do kochania:)

Witam ;)

Ale masakryczna pogoda dzis - pada i wieje ..... Wieje to malo powiedziane..... I takie maja byc kolejne 2 tygodnie ;/

Ja z innej beczki. Co oprócz oleju z wiesiołka polecacie na polepszenie jakości śluzu? Łykam drugi cykl olej z wiesiolka do owu, ale nie widze roznicy. Zawsze mialam malo sluzu, a w tym cyklu to juz całkiem masakra. Od owu pustynia po prostu ;/

tyska ja wiem o oleju z wiesiołka, ale często śluzu jest dość ale jest w środku:) chyba jakieś syropy dziewczyny łykały takie wykrztuśne :) nusśka na bank bedzie wiedziała:)

nuśśka wygląda na bezowulacyjny:((((

Nuuuśka kurczę, jednak faktycznie wygląda na bezowulacyjny :-( szkoda... To w tej sytuacji oby tylko @ szybko się pojawiła!

Tysia też zastanawiam się nad czymś na poprawę śluzu.

Miłego dnia :*

Może to wypróbuje ;) Dzieki, Nuuuska.

Nuuuska - twoj cykle jest normalnie MEGA. .... takiego to chyba jeszcze nie miałaś..... Chociaz temp nadal utrzymuje sie wyzej niz w 1 fazie :cool:

hej dziewczynki :-)

ale cisza... coraz bardziej mam wrażenie że nam wątek umiera :-( a szkoda, bo naprawdę bardzo się z Wami wszystkimi zżyłam!

w ciągu dnia ja nie miałam czasu zajrzeć bo dosłownie calutki dzień się uczyłam - w ten weekend czekają mnie trzy egzaminy także nauka pełna parą bo oczywiście wcześniej czasu nie miałam.
Myślę, że owulacja u mnie mogła być dziś, zobaczymy jak jutro temperatura ale śluz był piękny jak nigdy i naprawdę bardzo dużo co też u mnie jest rzadkością. Co prawda wyraźnego bólu jajników nie czułam, raczej takie delikatne pobolewanie ale mam nadzieję, że faktycznie owu za mną...
Dziś w nocy albo jutro rano jeszcze poprawimy choć nie wiem czy jest sens ale spróbujemy :-)

Miłego wieczoru :*

Cześć :*
U mnie najważniejsza temperatura zaburzona bo nie mogłam spać wczoraj i zasnęłam późno więc spałam tylko 4 godziny :-( mierzyłam też godzinę wcześniej.. Nie chciałam już mieszać z dodawaniem tej różnicy wynikającej z 2,5h krótszego snu bo i tak zaburzona na maxa. No cóż, czekam na jutrzejszy pomiar choć już zaczynam się denerwować że pecherzuk nie pękł... Miłego dnia!

reklama
Natka &&&& za egzaminy:) Zobaczymy jaka tempka będzie jutro:)
Nuuśka cykl szalony:) Nie pozostaje chyba nic innego tylko życzyć aby jak najszybciej się zakończył i &&&& na następny cykl:)
Kasiol u Ciebie się naprawdę fajnie robi:)
Tysia i gdzie lista staraczkowa? :) A jeśli chodzi o śluz to u mnie też lichuteńko było...
Akuku dobrze, że Cię zdążyli dowieżź na porodówkę:) Emilek jak się już zdecydował to szybciuteńko to załatwił:)
Patuśka co tam?

Do góry