reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hejka!

Akuku z opisu wynika ze nie bylo zle. Wazne ze bylas dzielna :)

Nuuuska dziwny ten wykres.moze bezowulacyjny?

U mnie @ albo 16.01 albo 13.01 bo owu byla wczesniej

reklama
Paulinka dziękuję! Kciuki chyba pomogły bo udało mi się zaliczyć i to całkiem nieźle :-) jeszcze tylko jutro jeden egzamin i na następnym zjeździe francuski ale to już ustny więc nie powinno być źle :-)

Nuuuśka ... :-(

Witam ;)

Nuuuska, ja tylko chciałam powiedziec że juz taka jedna co to cykl bezowulacyjny miała to u nas jest.... Paulinka :-D I z tego cyklu bezowulacyjnego. potwierdzonego przez gina teraz dzidzius rosnie ;)

hej:)
natka jak egzaminy? trzymam kciuki ,żeby jutro tęmpka potwierdziła owulacje:)
tyśka dokładnie żaden cykl póki @ nie nadejdzie nie jest stracony:) a i z bezowulacyjnych nie jedno dziecko przyszło na świat:)
ale mam lenia:(

Kasiol jeden zdany, drugiego wyniki we wtorek a jutro rano jeszcze czeka mnie jedna przeprawa a później spokój na 2 tyg :-)

Wiecie co myślę? Owu mogła być u mnie dziś- popołudniu miałam tak masakryczny ból jajnika że dosłownie chodziłam zgięta w pół.. Jak jutro nie będzie skoku to obstawiam niepękniety pęcherzyk.

Miłej nocy :-) zmykam spać bo rano znowu wczesna pobudka :*

Natka - trzymam mocno kciuki. To chyba jeden z najnrmalniejszych cykli u ciebie, prawda?

Kasiol - sliczna temperatura ;) Trzymam kciuki.

Akuku - jestes? Jak mały ?

Hej

Tysia jestem jestem, ale cycomaniak na mnie wisi caly dzien, ledwo mam czas siku zrobic hehe... ale wiem ze sciaga zatory bo dalej zatkane kanaly mam ale jest juz lepiej... jeszcze kilka dni i sie uregulujemy.

Trzymam za was wszystkie kciuki.

Zmykam bo znowu szuka cyca.

Ostatnia edycja:
hej
natka oby usg w poniedziałek potwierdziło jednak pęknięcie pęcherzyka, na tempke wpływa wiele czynników , mam nadzieje ze to była jednak owulacja!!!
dziewczyny znalazłam jakąś klinikę w Poznaniu Klinika leczenia niepłodności, badanie nasienia, In vitro Poznań - InviMed
jest tam cennik badan , i jest badanie nasienia posiew-55 zł- czy o takie badanie chodzi( myślę o takim najbardziej podstawowym badaniu -ilość plemników ...) bo szczerze mówiąc myślałam ze to dużo droższe badanie.Koniec w "ochronce nad moim m." bo ja wariuje a on ma to w nosie. Jak wyniki okażą sie dobre to już sama nie wiem co jest nie tak z nami:( a jak złe, to będe miała czarno na białym czy on chce tego dziecka i się zacznie leczyć czy nie.
Dzisiejszy test oczywiście negatywny, trzymam kciuki za patuśkę bo widze piękną tempke :)

reklama
Kasiol - szkoda że test negatywny.... Ale nic jeszcze pewnego ;)

Patuska - rzeczywiscie ślicznie wysoko temp. Chyba jutro bedzie rozstrzygajacy pomiar, prawda? Kiedy testujesz?

Akuku - super że udalo sie karmic ;) teraz wiele dziewczyn z tego rezygnuje. Wg mnie karmienie piersia najlepsze dla dziecka ;) pod waunkiem że zarówno mama jak i maluch czerpia z tego radosc. Bo jak ma sie ktos zmuszac to lepiej odpuscic. Hehe, ja swoja mala karmilam prawie 2 lata...... za co potem zostalam delikatnie ochrzaniona przez gina......

Patuska - jak tam?

Do góry