reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

A to nasza kruszynka

Załączniki

• 1389209751002.jpg
    1389209751002.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Dziekuje. Fakt jest malutki prawie pol kg lzejszy od Alexa a 300 gram od Vikiego.
Natka ja sie czuje dobrze, nie popekalam , bede pisala opis porodu to same zobaczycie ze tak zle nie bylo.
Dzis juz malego zarejestrowalismy w urzedzie. Ogolnie mak duzo enegii, troche bola cyce jak karmie I jak macica sie kurczy a tak to jest ok. Duzo innych boli odeszlo wraz z porodem wiec suma sumarum jest lepiej.
Od kilku godzin co chwile przystawiam malego I mrudzil bo nie dojada bo pokarmu nie mam za bardzo I wlasnie czekam az sie przebudzi I dostanie troszke sztucznego co by sie tak nie meczyl I mam nadzieje ze w koncu dostane nawal pokarmu.

akuku jeszcze raz kochana gratuluje !! Emilek jest przesliczny, przeslodki - do zacalowania :) Niech teraz zdrowo rosnie a Ty wypoczywaj ile sie da i trzymam kciuki zeby pokarm wkrotce pojawil sie na tyle na ile bedzie potrzeba.

natka super, ze badanko udane, warunki na pewno nieporownywalne do tych w zwyklych laboratoriach, kiedy wynki bedziecie miec ?
Pecherzyk masz ladny, mam nadzieje, ze pregnyl pomoze w koncu :)
Co do mnie...lepiej nie mowic.Nic sie nie zmienilo, temperatura robi co chce, a dzis jeszcze na wizycie na ktorej mialam miec i liczylam na usg, dowiedzialam sie ze miec go nie bede bo nie ma takiej potrzeby. Mam dola...mega dola, i ciezko mi przychodzi pogodzenie sie z tym ze nie wiem co sie dzieje w srodku, ale najwazniejsze ze mam czekac na @ ktora nie wiadomo kiedy sie pojawi.
Dzis powiedzialam Ł. ze najpredzej to w ciaze nie zajde przez glupote i niedouczenie lekarzy u ktorych sie lecze :no:szkoda gadac.

kasiol trzymam kciuki za Twoja temp. coraz ladniejsza jest.

Dobrej nocy.

Witam ;)

Akuku - synek cuuuuuuuudowny ;) Gratulacje ;)

Nuuuska - debil nie lekarz ten gin..... A co mu zalezalo zrobic USG???? :wściekła/y: Wlasnie dlatego omijam panstwowych ginekologów szerokim łukiem. Ide praywatnie, płace 150 zł i mam przynajmniej to, co chce....
Tak patrze na twój wykres..... Od dnia w którym wyszedł ci pozytywny test owu , jednak temeratura jest wyzej niz w pierwszej czesci cyklu... Moze owu jednak byla? Dziwne tylko ze test wyszedl tylko raz pozytywny. U mnie zawsze 2 dni minimum wychodza pozytywne, no ale każdy organizm jest inny.

natka - trzymam kciuki za wyniki ;)

U nas lipa, bo nie uda sie badania nasienia zrobic w ten weekend.... dopiero za 2 tyg G bedzie mogl wyjsc ze szkolenia..... I znowu mój plan poszedl..... :wściekła/y:
No nic, zrobie progesteron w poniedzialek albo wtorek, zobaczymy co sie u mnie dzieje.

Akuku na face pisalam ze jest slodki :)

Jest kochany! Taki maly ksieciunio :*

Nuuuska wykres nie jest za ciekawy u ciebie ale czasem zdazy sie bezowulacyjny....

Natka dobrze ze badania zrobione :)

reklama
Cześć :*

Akuku najważniejsze że wszystko jest dobrze, że oboje z małym dobrze się czujecie :-) a pokarm miejmy nadzieję jeszcze sie pojawi w odpowiedniej ilości :-)

Nuuuśka Twoja tempka wskazuje że może miałam rację i było drugie podejście do owulacji! Na to wygląda, tempka pięknie idzie w górę! Trzymam kciuki :*
Co do wizyty to normalnie szok... Co jej szkodziło zrobić to usg? Dziwne :/ może bała się że nie będzie umiała Ci odpowiedźeć, zinterpretować co się dzieje... Może spróbuj poszukać prywatnego gina z nie tak wysokimi cenami jak miała tamta babka u której byłaś? Ja np płacę za monit 50zl i to nie zawsze bo czasem gin nie bierze ode mnie nic.

Patu$ka u Ciebie tempka też pięknie się pnie! Nic nie mówię tylko zaciskam kciuki :-) :*

Tysia kurcze, szkoda że się nie uda zrobić badania, zawsze byłby to jakiś krok do przodu... Ale niestety wiem jak to jest, też miałam pełno przeszkod zanim udalo się je w końcu wykonać.

Nuuuśka pytałaś o wynik- 7 dni roboczych

Ostatnia edycja:
Do góry