reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Tez dobrze spalam ale niestety trzeba bylo wstac :zawstydzona/y: Jestem wsciekla normalnie, bo zabiegi zostaly dzis odwolane, wiec mogla spokojnie isc do domu, ale nie bo szef zarzyczyl sobie ze on o 14 chce jakies babce zrobic krotki zabieg i ze mam czekac.....nosz kurde ! W domu po calym tygodniu mam kupe roboty, a tu jeszcze siedzie jak ciol bez celu teraz :no:

natka ladnie Ci kochana zaczyna temperatura stabilizowac.

reklama
paulinka watpie zeby z tego pochrzanionego cyklu cos wyszlo, sadze ze ta temp. moze byc wynikiem tego, ze powoli juz dochodze do siebie i z samopoczuciem lepiej. Moze po prostu wraca do normy :blink:
Ale tak, rzeczywiscie i u Ciebie byl skok o 0,2 st w 7 dniu po :blink:heh w ogole zauwazylam zbiezniosc ;D zobacz sobie moja i Twoja temp od 2 dnia po owulacji. Inne wartosci, ale wykres identyczny :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
paulinka wiesz ja wiem ze one dzialaja, czuje to. Przyklad chociazby karoli u Niej ziolka potrafily z cyklu typowo bezowulacyjnego wywolac owulacje w 27dc a to jest na prawde cos. Nie wiem czy dzieki Nim uda mi sie zajsc w ciaze czy nie, ale wiem ze na pewno bede je pic, bo zaszkodzic nie zaszkodza, a mimo wszystko wykresy mialam bardzo ladne, i podczas brania Castagnusa i odkad pije ziolka. Tylko ten jakis taki porypany na calego, ale to juz podejrzewam zasluga tylko CLO...:baffled:

Hej kochane :*

Nuuuśka wykres faktycznie pokrecony i to zapewne tak jak piszesz przez te "przygody" z CLO. Ale miejmy nadzieję, że mimo wszystko pokręcony= ten szczęśliwy :-) tempka robi się coraz bardziej obiecująca- ale nic już nie mówię żeby nie zapeszyć ;-)

Miłego wieczoru :-)

Witam.

Testy wypróbowałam z ciekawości. Wczoraj dwa, dzis jeden. Da dwie kreski ale testowa jasniejsza. Czyli negat. Za to zaczyna sie pojawiac śluz płodny. Zobaczymy czy kreska ściemnieje.

Nuuuuska - jak ty w ciązy nie jestes to ja angielska królowa jestem ;) Wierz mi, czasem ma przeczucia w pewnych sprawach ;)

.......

Ale dzis nerwa na Aguske zaliczyłam......Az mi wstyd....Ale doprowadzila mnie do krawędzi, bo zamiast powiedziec co jest nie tak to wyje o byle głupstwo..... Ehhhh.....szkoda gadac. efekt taki że się zryczała i śpi od 19:00 (zwykle zasypia 22-23). Ciekawe o której wstanie.........

tysia oj nie mow hop bo sie okaze zes krolowa i co wtedy ?? :wściekła/y: W ciazy to na pewno nie, temperatura robi co chce, wykres zaliczony do pochrzanionych bardzo ! i niech juz sie skonczy :no: A Ty dzialaj kochana jak juz śp sie pojawia, krecha pewnie zciemnieje w przeciagu najblizszych paru dni :)

natka chcialas powiedziec - robil sie :ninja2: gory skaliste sie zaczynaja robic, no ale juz blizej konca niz poczatku :zawstydzona/y:

reklama
Hej :*

Nuuuśka i tak tempka nadal na poziomie wyższych :-) także nic nie wiadomo czy rzeczywiście z cyklu nici :-)

Tysia ja z testów nie korzystam i nigdy nie korzystałam więc na ten temat się nie wypowiadam... Ale skoro śluz płodny to owu zapewne na dniach :-)

Do góry