reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki luty 2013

akuku dziekuje :** Ty zawsze umiesz podbudowac czlowieka, wiem ze ten cykl moze byc wynikiem chorobska masz racje, ale dla mnie jest zaskoczeniem, ze az tak nisko. Mam nadzieje, ze owulacja rzeczywiscie byla :blink:

reklama
dzięki Tyśka:)
sinupred brałam kiedyś ,a tym razem wziełam odrazu z "grubej rury" Pseudoefedryne i nadal nie pomaga, chyba skończy sie na antybiotyku :( a najgorsze to myślenie przed łyknięciem tabletki, czy sie nie szkodzi;/;/;/
nusśka a luteinke łykasz?

kasiol biore Lutke od 6 dni, ale jakos tak nie bardzo to wszystko :zawstydzona/y: no coz, pozostaje miec nadzieje, ze cykl sie nie wydluzy i nastepny bedzie bardziej owocny.

Hej :*

Nuuuśka dziś trochę lepiej. Znaczy @ jest (nie plamienie) ale z taką intensywnością jak zwykle w ostatnich dniach- może to znak, że się kończy? Oby...
Dobrze że zdrowie lepiej :* oby teraz Ł szybko wyzdrowiał.. U nas też tak było że mi się choróbsko skończyło a M rozłożyło...

Tysia fajnie że testy przyszły :-)

Akuku- depresja jesienna?

Kasiol jejku Ty tez chora..kochana na tym etapie nie szkodzisz, wiem wiem latwo mi mowic, bo ja mialam mysli, a co jesli przez to sie nie uda... ale kochana jesli ma sie udac, to sie uda..a na tym etapie jeszcze nawet nie doszlo do implantacji i orzezjakies czas dzidzika jest abrdzo chroniona przed czynnikami zewnetrznymi. Trzymam mocno kciu, zreszta wiesz :)
Duzo zdrowka.

Nuska staram sie was podbudowac, ale wiem ze ja teraz nie jestem w tym najlepsza, jednak mi sie udalo i nie jestem juz w waszej sytuacji...mimo tego ze wiem jak sie wtedy czulam teraz juz inaczej o tym mysle bo "czas leczy rany".. ahh jak ja bym chciala wam pomoc noo..

Dziewczyny z maluszkami i niebtylko jaka posciel dla maluszka z allegro polecacie? Chcialabym z baldachimem
Mi sie to podoba ale nie wiem jak z jakoscia..
http://allegro.pl/bello-18cz-posciel-baldachim-posciel-do-wozka-i3592587643.html

I taka do kolyski hmmm
http://allegro.pl/10ele-posciel-do-kolyski-z-baldachimem-bello-i3595232453.html

natka mimo wszystko dziwna ta Twoja dluga @ kochana...zdarzalo Ci sie to juz wczesniej ? Koniecznie powiedz o tym ginowi, bo dzis 8dc troszke to juz dlugo jak na @. eh pokrecone to wszystko u Nas strasznie a strasznie...:no: oby HSG wszystko wyjasnilo, bede mocno za Ciebie trzymac kciuki nie moze byc inaczej jak drozne :-)

akuku ale takie podbudowania na prawde wiele daja, zaszlas w ciaze, ale po jakim czasie, wiec nie mozna powiedziec ze poniewaz Tobie sie udalo, to nie jestes w Naszej sytuacji bo bylas dlugo, i to jeszcze zanim my sie w Niej znalazlysmy. Kazdy ma swoj czas i swoja pore na wszystko, wierze ze pora dla Nas nadejdzie juz wkrotce :blink:

Akuku ja mam taką dla Mikołajka MAMO-TATO 15cz POSCIEL 100x135 SERCA MOSKITIERA (3571071103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tylko ja miałam z aukcji gdzie był program do wybierania kolorów i mój mąż wybrał takie z lekka oczoje...ne:) Mam zieloną z paskami Żółto- pomarańczowo- czerwonymi:)
Mogę polecić- nic się nie spiera:) A ta Twoja z Dinusiami też fajniutka:) Ale jeśli mogę Ci doradzić to lepiej moskitiera niż baldachim:) moskitierę zawsze można związać- niektóre mają specjalne sznureczki nawet- i wtedy owady się do dziecka nie dostaną:) A baldachim ma niestety funkcję tylko ozdobną i jak dla mnie to i baldachim i moskiteira raczej zbierają kurz:) My korzystaliśmy z moskitiery może cztery miesiące, a potem poszła zalegać na strychu:)

Paulinka sliczna ta posciel a powiedz mi to przescieradelko z rroty nie farbuje ? Bo wlasnie dzis czytalam opinie ze te mamo tato maja slabe wykonanie i przescieradla farbuja... hmm jakbto ciezko cos kupic.
No ja raczej moskitiere wezme bo nawet bardziej mi wie podoba.
No zobaczymy jak to bedzie.

Nuuuśka nie miałam tak wcześniej. naprawdę nie mam pojęcia o co chodzi... no ale okaże się we wtorek (albo i nie...) na razie pozostaje mi tylko czekać...

akuku ja się nie wypowiem co do pościeli bo nie wchodzę już na rzeczy dla maluchów, nie oglądam, omijam szerokim łukiem sklepy dziecięce... bo mnie to zwyczajnie psychicznie wykańcza. ale dziewczyny mają dzieci więc na pewno coś doradzą - zresztą już pierwszą radę od paulinki masz :-)

nuuuśka a jak Twoje samopoczucie przy luteinie? Pamiętam że mnie w pierwszym cyklu z dupkiem strasznie (.)(.) bolały...

reklama
natka trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !! Musi :**
U mnie wlasnie powiem Ci, ze pierwszy raz po owulacji nie odczuwam za wiele. (.)(.) jak zawsze po owu byly bardziej tkliwe, bolace, tak teraz miekkie jak detka :zawstydzona/y: nie wiem czy to dobrze czy zle, ale ten cykl jest w kazdym wzgledzie inny od pozostalych jakie mialam.

Do góry