reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ja mam w zestwie prześcieradełko ale nie z frote:) I nic nie farbuje:)

Nie wiem czy zauważyłyście, ale założycielka naszego tematu wkleiła nowy suwaczek:) Kari gratuluję:) Już 21 tc:)

reklama
nuuuśka może to lutka wpływa na to że odczuwasz inaczej? Ja np. normalnie nie miałam problemów z bólem (.)(.) w cyklach bez duphastonu. A w tych, gdy dupka brałam to po prostu dotknąć się nie mogłam!! Może u Ciebie też jest podobnie - tylko w drugą stronę :-)
Ja oczywiście ściskam kciuki żeby to, że ten cykl jest inny oznaczał fasolinkę :* zresztą Wy wiecie że ja za Was wszystkie trzymam kciuki :*

natuś ja nie wiem, nie mam pojecia, bo lutki tez nigdy nie bralam wiec nie wiem jak powinna dzialac na organizm. Czytalam tylko ze przez to ze to poniekad czysty progesteron, falszuje jego wynik w II fazie cyklu, podnosi rowniez wartosc temp. No u mnie jakos chyba dziala wiec na odwrot :zawstydzona/y: och oby ten kolejny cykl byl ladniejszy i bardziej klarowny, bo polapac sie w tym nie idzie.

Witam wieczornie ;)

Nuuuska - sliczna masz równa temerature. Oby juz taka została ;)

Akuku - ja miałam dla aguski pościel MamoTato, taka żółto - pomarańczowa w misie. Nigdy więcej. Materiał beznadziejnie twardy. Ale wydaje mi się że u nich rózne wzory = rózne materiały. Co do wykonania i solidnosci nie mam zastrzeżen. Przescieradla tez od nich, ale jasne wiec sie nie wypowiadam.

akuku ja nie za bardzo pomoge z pościelami, dostałam od m. siostry piekne pościele jedna napewno z firmy Drewex-innych nie pamietam nazw, pościele były z obrzeżami , niestety Kali miała problem z potówkami-zresztą urodziła sie w sierpniu, i kazano mi usunąć wszystko co ją grzeje-więc wszystko z łóżeczka miałam pościągane i gołe szczebelki tylko;/ ale niestety mieli racje, bo lepiej jej sie spało, i plamki poznikały po tym;/
za to teraz chce do nowego pokoju zakupić moskitiere:) wiem ,ze kurz-ale postaram sie czesto prać:)
nuśśka czekamy, żyjemy , pracujemi i gadamy:) tylko spokój moze nas uratować:)
natka koniecznie powiedz gin o tym krwawieniu-to zdecydowanie za długo!
patuś co dziś dobrego sie u Ciebie wydarzyło?
tyśka który u ciebie dc?juz testy próbujesz:)?

tysiu kochana Ty o tej temp. nic nie pisz :wściekła/y: ja juz myslami w nastepnym cyklu jestem, ten niech sie skonczy czym predzej bo tragedia po prostu. Testowalas juz ?

kasiol spokoj spokoj a masz jakas recepte na ten spokoj ? mnie by sie przydal. Boshee jak mnie wczoraj taka jedna baba wkuuurwila w pracy !! Normalnie geba pelna zlosci, w ogole nie wiedziala o co jej chodzi. Dziewczyny siedzialy kolo mnie i mowia do mnie - Swietnie sie spisalas, jak bym rady z taka nie dala. A ja im na to, ze ten zewnetrzny spokoj nie ma nic wspolnego z tym wewnetrznym bo jeszcze chwila a bym babsko na klaki z przychodni wytargala. Oj ludzie sa okropni.

hej dziewczynki :*

Ja juz w pracy od rana, czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj. Ł. tez, choc dalej zasmarkany.

patu$ ciesze sie ze sie odezwalas :) co u Ciebie ?

reklama
Hej dziewczynki :*
Ale mi się dzisiaj dobrze spało! Normalnie dawno tak dobrze nie spałam :-) co prawda coś mnie głowa od rana boli ale da się przeżyć.

Nuuuśka weekend pracujący? Oby szybko przeleciało :*

Patu$ka heeej :* dawno Cię nie było.. Jak tam praca? :-)

Dziś trzeba by wziąć się trochę za robotę- posprzątać, poprać.. A tak mi się nie chce... :-)

Miłego dnia :*

Do góry