reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
eh ja na prawde mysle, ze ten miesiac jest pechowy. W ogole ta cala jesien :angry::no:
natka kochana jak tak dalej bedzie moze idz do gina bo to na prawde dziwne i niepokojace, moja @ trwa okolo 6 dni ale w te dwa ostatnie to juz raczej skape plamienie. Zaskoczylo mnie to, niedobrze :-(

Moje @ też są w sumie krótsze- zazwyczaj do 5 dni, rzadko kiedy 6. Ale ten cykl? To jest jakaś masakra :/ mam teraz bardzo dużo stresów, może to też ma na to wpływ? Ehh :/
Do gina nie ma sensu iść bo i tak nie zrobi usg ani nic- no bo jak skoro jest @? Zresztą i tak nie mam teraz kasy bo mamy trochę problemów... Jak do wtorku przejdzie to pojadę na to HSG a przed tym będzie usg to się okaże wszystko..

Paulinka, Patu$ka - mam to samo. Nie mam sił na nic, każdy dzień przynosi nowe problemy i powoli zaczyna mnie to przerastać.. Ale dam radę... Muszę!

Nuuuśka a jak tam zdrowie?? Lepiej Ci już?

Miłego wieczoru i dobranoc :*

Witam ;)

Gdzie jesteście?

Natka - dziwna ta twoja @. ....... Jakby się nie mogła zdecydowac raz a dobrxze...

Moje testy przyszły ;) Tzn mam awizo, dzis odbiorę po pracy z poczty.
Czekam na instrukcje doswiadczonych testowaczek ;) Testy robi się 2 razy dziennie? Czy wystarczy raz? Trzeba wczesniej odczekac np 2-4 godziny bez siku czy to nie ma znaczenia? Mozna robic test od razu po przebudzeniu rano?

Tysia test najlepiej robic 2 razy dziennie, bo u niektorych szybko wzrasta i dpada lh i mozna pominac. Najlepiej robi ok 12 i np ok 17. 2 godziny bez picia i wtedy na siusiu.

Malo sie odzywam bo przydolowana chodze, a po co mam smecic.

Natka mam nadzieje ze @ sie ureguluje..

Nuska jak zdrowko ?

Dobra musze sie zabrac za jakas robote bo od tygodnia pranie lezy na desce a ja sie zmobilizowwc nie potrafie...

hej:)
tyska z tego co wiem -zawsze o tej samej porze, czy rano czy wieczorem jak chcesz:)

ja nadal chora-jak nie przejdzie na dniach ide do lekarza-w sumie na pierwszy rzut oka nic mi nie jest, ale głowa mi pęka-chyba to zatoki bo jak schylam sie to już wogóle można odjechać z bólu;/ biore leki na ból i na zatoki ale pomaga na chwile -to już trzeci dzień brania leków-a w ulotce max 4 ; /
o jak dobrze ,że dziś piatek:)
nuśśka ale masz leniwe tempki w tym cyklu-oby to był dobry znak:)

Kasiol, a na zatoki an oczyszczenie próbowalas np Sinupret? Ja młodej daje w kroplach i rewelacyjnie wszystko spływa. wiem ze dla dorosłych jest w tabletkach. Z zatokami jets tak ze trzeba je porzadnie oczyscic zeby infekcja za chwile nie wrocila.

hej dziewczynki :**

kasiol ja podejrzewam, ze te niskie temperatury moga byc wynikiem chorobska, nie wiem zreszta, ale dzis bys mnie rano musiala widziec. Od poczatku cyklu temp. ani razu nie wzrosla powyzej 36.48 co jest dla mnie szokiem...no i dzis mierze i leci w gore od 35.7 i nagle bach 36.48 i zaczyna buczec :wściekła/y: mowie sobie - Nie no znowu ?? Blokada sie jaka ustawila na tej wartosci czy co ?!
Twoja temp. tez niziutko, pewnie wirus robi swoje :zawstydzona/y:

natka jak dzis @ ?? Dalej taka intensywna czy cos lepiej ? Nawet nie zwrocilam uwagi ze tez jakos tak nisko sie utrzymuje temp. :dry: u mnie troche lepiej, zatoki zawalone, ale ogolnie czuje sie juz w miare w porzadku. Za to Ł. coraz gorzej sie czuje :no: rozlozylo go dokumentnie.

tysia testy najlepiej robic o jednej porze, jesli widzisz ze druga kreska zaczyna sie pojawiac i ciemniec, zwieksz do 2xdziennie bo raz moze nie wystarczyc, nie bedziesz wiedziala od ktorego momentu pik LH osiagnal najwyzsza wartosc. Ja robie o 19 i 12-13 drugi. 1.5-2h przed testem warto nie pic, zeby mocz nie byl tak bardzo rozcienczony, wtedy wynik jest wiarygodny. Aaa no i najlepiej uzywac testow jednej firmy, zeby nie bylo takie sytuacji jak u mnie, moje kupione u innego sprzedawcy okazaly sie felerne, bo od 11dc pokazywaly dwie krechy :|

akuku u mnie troszke lepiej, ale dobija mnie ta temperatura niestety :-( w zyciu czegos takiego nie mialam.

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska a mi sie podoba bo tempka jest stal, nie skacze z gory na dol...
A co do jej wysokosci/niskosci, to jestes chora oslabiona...ja np. W trakcie choroby nie mam goraczki tylko wlasnie oslabienie i nizsza tempke. Mialas niska tempke przy owu, i i tak mocno skoczyla wiec nie ma sie czym przejmowac. Ja trzymam kciuki bo mimo wssystko ladnie to wyglada. Zreszta ja zawsze trzymam kciuki mocno za was wszystkie.

Do góry