reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka ja też tak właśnie wczoraj miała, myślałam, że to @ a to jakieś plamienia, ale też zaznaczyłam, że to wczoraj jest 1dc.

Dzisiaj ostatni dzień fizykoterapii na kolana, więc dobrze się złożyło, bo podczas staranek nie będzie miało to wpływu, choć zastanawiam się czy pole i krio nie mają wpływu ną cykl... moze to głupoty, ale ja jestem trochę przewrażliwiona.

Dzisiaj dzień wolny, bo do pracy na noc. Przeziębienie złapało całą naszą rodzinkę, ahhh przesilenie jesienne czy co? Nadulka już od tygodnia kaszle i smarka, ja od wczoraj małż już kilka dni, tak to jest u nas, że idzie jak fala.

Za wszystki testujące w obecny weekend trzymam &&&& .

Ahhh co do kwasu foliowego to macie jakieś polecane produkty, czy zwykły folik?

reklama
kasiol kurde... Przykro mi że negatyw :-( ale tempka nadal ladna :*

A co tu dzisiaj tak dużo osób spoza naszego watku się pojawiło? :-) co Was do zmiany wątków skłoniło dziewczyny? :-)

kasiol szkoda zebys Ty psychicznie sie wykanczala, bo faceci nie rozumieja i pewnie nigdy nie zrozumieja tego co przezywamy niestety, ale niestety wsparciem musza byc jesli chca spedzic z Nami reszte zycia.
Musicie porozmawiac, nie ma wyjscia, bo cos takiego jest uwazam nie w porzadku najbardziej wobec Ciebie wlasnie.

natka owu chyba jeszcze nie dzis kochana ?

No wlasnie co tu tyle dziewczyn ? piaska chyba pomylila watek :blink: ale kinia ? nie kojarze Cie w ogole :happy2:

Heja!

Piaska Witaj! My to sie troszke znamy :)

Kinia,nie kojarze...

Jakie negatywne testy???? Ej! mialy byc pozytywy!
Ah ten 13....

Natka. Zabieg trwa krociotko. Co do bolu zalezy jaki kto ma prog bolowy ale bol porownywalny do 1 d@ moze troszke silniejszy,najbardzije boli zakladanie kulociagu. Na poczatku pobiora ci krew na badania,potem przed zabiegiem dostaniesz Glupiego Jasia i ew srodki przeciwbolowe przed alboz araz po zabiegu. Ja akurat nei chcialam bo bol dalo sie wytrzymac.

Napisze ci jak bylo u mnie.. Zabrali mnie z sali do pokoju RTG pielegniarka kazala polozyc sie na stole a potem usiasc na samym brzegu i na maxa podkurczyc nogi tak zeby piety przylegaly do posladkow w ten sposob "wypinasz sie" w strone lekarza. Lekarz zaklada wziernik a pielegniarka go podtrzymywala. Mi lekarz mowil co pokolei robi... Potem mowi ze za chwile moze zabolec,I zaczal zakladac kulociag (to sa takie szczypce) i maja za zadanie podtrzymac szyjke dlatego to tak boli. I tu zaczyna sie ten bol typowo @...potem zakladal ta aparature do podanai kontrastu. PO chwili czujesz jak ci os naplywa chlodnego do srodka i ja na tym telewizorku widzialam jak sie rozplywa do jamy brzucha kontrast a Pan od rtg zrobil dwa zdjecia. Dali mi recznik papaierowy bo po wyciagnieciu tego aparatu troche kontrastu splynelo dali podpaske i odwiezli na sale zeby 2 godziny lezec i do domu

kasiol ja mojego M namawiam od paru dni na bad. Nasienia ale wiesz dlaczego on nie chce? Bo boi się czy beda dobre warunki do pobrania materialu- zeby sie nie okazało że trzeba to robić w normalnym, ogólnodostępnym wc na przykład... Kazał mi najpierw to sprawdzić :-) a co do witamin to mój właśnie jest za tym żebym mu jakieś kupiła tylko że ja się na tym kompletnie nie znam.. Myślę że faktycznie musicie porozmawiać...

Nuuuśka a Wy robiliście seminogram w diagnostyce , dobrze pamietam? Ile płaciliście- pamiętasz moze?
A co do @ to mój gin kazał uznawać pierwszy dzień większego plamienia już jako pierwszy nowego cyklu- nawet jeśli pojawia sie wieczorem :-)

kasiol szkoda zebys Ty psychicznie sie wykanczala, bo faceci nie rozumieja i pewnie nigdy nie zrozumieja tego co przezywamy niestety, ale niestety wsparciem musza byc jesli chca spedzic z Nami reszte zycia.
Musicie porozmawiac, nie ma wyjscia, bo cos takiego jest uwazam nie w porzadku najbardziej wobec Ciebie wlasnie.

natka owu chyba jeszcze nie dzis kochana ?

No wlasnie co tu tyle dziewczyn ? piaska chyba pomylila watek :blink: ale kinia ? nie kojarze Cie w ogole :happy2:

Bo dołączyłam do Was ze dwa dni temu... :)

kinia Ty do Nas ??? a jestes pewna ze nie pomylilas watku ?
bo my to lutowki, a teraz jest wrzesien a Nasze forum jest tak kameralne, ze na pewno zapamietalybysmy gdyby ktos nowy sie pojawil :zawstydzona/y:a Ty z tego co widze, dolaczylas do watku staraczki2013 i staraczki od jesieni2013. A my to lutowki jak pisze :blink:wiec troche dziwne dolaczac do Nas w takim momencie.

natka tak dokladnie, robilismy w Diagnostyce, seminogram 60zł, posiew bakteriologiczny 33zł. :happy2: a co "normalnych" warunkow to pamietasz co ja Wam pisalam ??? My wlasnie jak sie okazalo na miejscu mielismy warunki w wc....eh w sumie to Ł. mial, bo ja stalam przed i pilnowalam zeby nikt nie wszedl. Szkoda gadac :no:
Czyli w sumie mozna uznac, ze @ jest od wczoraj bo to byla zywa krew :-D choc na pewno delikatniejsza i w mniejszej ilosci niz dzis.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry