reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Oglnie laseczki moje,spojrzcie na moj wykres ustawilam granice na 16 dc kiedy tempka byla najnizsza i wychodzilo by ze owulka byla....No ja nie wiem tempki wyzej niz linia podstawowa,ale skoku o 0.2 nie bylo...No ja juz nie wiem....

reklama
patu$ a co Nuuuśka mowila ??? :-) ja ci mowilam , ze wedlug mnie owulka byla bo jakby na to nie patrzec, temp.ladnie pnie do gory :-) moze i malo wiem, ale czasem jak cos przewidze to sie sprawdza :happy2:
Trzeba czasem i mnie sie sluchac a nie czarowidziec wszystko :wściekła/y:

w ogole mam wrazenie ze zaraz mnie zaleje :errr: A co do tego CLO to mam podkladke do tego monitu, bo czytalam ulotke, i tam wyraznie jest napisane i wyszczegolnione jak wazne jest badanie wielkosci jajnikow podczas brania go. Wiec jesli ginka sie nie zgodzi na monit, w drugim cyklu juz go nie wezme, ale chce pokombinowac tak, zeby mimo wszystko min. te 3 usg miec. I raz na pewno przejde sie prywatnie do gin :tak:

kasiol, a ja bylam pewna ze bedzie pozytyw... aaa co to ma byc. trzymam jednak dalej kciuki.

patuska ja bym postawila granjce owu w 15 dc.

viki wieczorem mial 39 st. a w nocy tylko 35, 4... rano sie obudzil z bolem brzucha ale bez goraczki, przysnal u nas na chwile obudzil sie i poprosil o wode, a po ok. 10 min. zwymiotowal wode z czyms bialym pewnie jogurt z wieczora... albo sluz z zoladka... ale pozniej ladnie zjadl sniadanko tzn. 3 parowki, po ok. 2 godz. troszke chlebka z dzemem i teraz dwa jajka, wymiotow brak wiec to zapewne nie wirus, bo wtedy sie wymiotuje co chwile i po wszystkim.

ogolnie teraz jest pkazem zdrowia i spokojnie mogl pojsc do przedszkola...hehe

ja dzis bylam u poloznej, slyszalam serduszko maluszka, za 6 tyg. kolejna wizyta w szpitalu bo musze dostac przeciwciala, bo mam grupe krwi ab rh- i moze dosc do konfliktu... tak wiec dwie dawki w doopke mnie czekaja.

ide sobie sniadanie zrobic bo jeszcze nic nie jadalam.

Akuku mi to sie wydaje ze to jelitowka byla... teraz taki okres jest. Ale najwazniejsze ze wszytsko ok jest.

Ogolnie co do granicy to Akuku masz racje w 15 dc powinna byc... juz zmienilam. No zobaczymy co bedzie dalej. Przytulaski byly... wiec... reszty dowiem sie za tydzien w piatek. Jak owu byla to w pizdziec z tymi testami owu...Musze sobie termometr zmienic... zamowic na allegro ten z dwoma miejscami.

I tu pytanie do Was jakiego uzywacie? To sobie zaraz zamowie...

Nuuuska ja wiem ze Ty to jestes taka czaro(wnica)dziejka :-)

.... bry

Kolejny szaro-bury dzien.

No masakra.

Mam nadzieje ze ebdzie jutro troche słonca tak jak zapowiadaja bo inaczej zwariowac mozna. Dzis rano jak wychodzilam z domu o 7 było 12 stopni "ciepła".........

A teraz juz siedzie tylko czekam oby do 16 ;) i weekend ;)

patuska no wkasnie chyba nie jelitowka, albo ja tak lagodnie przeszedl, tzn. 2 dni goraczki raz zwymiotowal, praktycznie niczym.
co do termometru to ja kupilam na ebayu w zestawie z testami ciazowymi i owulacyjnymi... poszuakj byle by mial dwie kreski po przecinku.

kasiu no nie jadlam bo rano Viki wymiotowal, szykowalam Alexa do szkoly, no i siebie do poloznej. po poloznej poszlam do b&b na 2 godz. i jak wrocilam to najperw sobie latte z inki zrobilam i tak czas zlecial. a nawet gdodu zbytnio nie czulam.

wlasnie weszlam w 23 tydz. jejku jak ten czas leci...

reklama
kasiol no wlasnie juz 23 tydz, zostalo 17..
a mi tak przykro ze ja wdwupaku, a wy calyczas walczycie...ale uda sie mowie wam!!!

Do góry