Nie wiem co ona przez to rozumie, do zbyt wygadanych jesli chodzi o takie rzeczy nie nalezy, a moze po prostu chodzi o to, ze ja zadaje pytania bo nie jestem juz az takim laikiem w tym temacie.
Mialam wrazenie ze tu moze chodzic o to, ze jak wiecej pecherzykow to wieksza szansa na zaplodnienie, tylko znowu podjela temat leczenia bez dokladnego zdiagnozowania jak w przypadku tej torbieli.
natka a jak to jest z tym CLO ? czemu akurat od 5-9dc a nie np. od 1-6? albo do 12dc? Od czego to zalezy, bo rozumiem ze lek jest stricte na wzrost pecherzykow, ich liczebnosc ?
Ja wiem,ze ciezko Wam doradzic mnie, bo kurcze kazda z Nas jest inna, ale znamy sie na tyle, ze nie moge powiedziec czegokolwiek innego jak to, ze Wasze zdanie jest dla mnie bardzo wazne, bo wiecie wiecej niz niejeden "znachor" czy medyk.Kazdy hormon jest ingerencja w organizm, zastanawiam sie jaki ona ma plan o ile jakis ma, bo z jednej strony wlaczyla leki, usg za 2 tygodnie, i do tego hormony w 22dc, ale z drugiej nic nie mowila o stalym monitoringu.
Choc ten moge sobie zalatwic, kwestia okolo 3 w ciagu cyklu, wiec jak sie upre to pojde do gin prywatnej.
Kurka jak nie urok to sraczka !!
Zmykam, milego wieczorku :*