Witam popoludniowo
U Nas brrr !!!
wszystkie okna pozamykalam a i tak mi zimno, Ł. natomiast konczy strzyc koty
kupilismy im maszynke, specjalna dla zwierzat i wczoraj bylo kapanie i obcinanie a dzis poprawki
i heja NA LEWKA
patu$ czarownica ca ca ca
caruje zeby w koncu sie udalo ot co ! :-)
Jutro niestety ide do pracy, a dzis mialam tak dosc, ze jeden Bog wie
wnerwiaja mnie strasznie w tej pracy, jak ktos nie ma sie na kim wyzyc, zawsze ja sie nawine, albo jak nie ma kogo wina obarczyc .....powiedzialam, jak tylko uda sie zafasolkowac, walne w L4 do samego konca ciazy, potem roczny macierzynski w trakcie ktorego mam nadzieje, znajde inna prace bo tego nie mozna nawet nazwac praca tylko obozem pracy
A Ł. sie smial, ze choc jeden miesiac zaczelismy od seksowania
natka pewnie ze powinnas sie pytac, a oni jak najbardziej powinni udzielic Ci informacji, w koncu za cos placisz prawda ? Komfort powinien byc zawsze niezaleznie od ceny, a oddawanie nasienia w wc po prostu uwlacza wszystkiemu
W Klinikach maja specjalne pomieszczenia, swierszczyki, filmy, plus partnerka moze rowniez wejsc. Oprocz tego u Nas stosuja jeszcze stosunek w specjalnych prezerwatywach do "przechowywania" nasienia ale komu by sie udalo bzykac w pokoju, gdzie obok pelno ludzi ?
Gdyby u Nas trzeba bylo powtorzyc badanie, pewnie rowniez wykonywalabym je w Diagnostyce z racji tego, ze teraz bylo tam robione, ale nie wiem, czy nie sprobowalibysmy oddac nasienia w domu, bo lab jest zaraz kolo Nas. Autem 2 minuty.