reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol tutaj bede miala wizytye w 27 tyg jakos i dadza mi przeciwciala bo mamy konflikt krwi.
A usg bede miala w pl ale miedzy 17-22.05

A te parcie u Ciebie to pewnie główka juz niziutko.
Na kiedy masz termin ? (Ja na tel i suwaczka nie widze)

Paulinka super ;) ja zrobilam Vikiemu i Emilowi laczone urodzinki.. i wydzlo że byly urodzinki Victorka.. Emis dostal prezenty i tyle ...
Wiec chyba na ta niedziele zrobie mu maly torcik spóźniony ale zeby mial zdjecia jakies na pamiątkę bo az mi glupio.
I tak juz od dluzszego czasu to planuje i nic nie robie.. len mi w doopke wszedl.

reklama
hej :-)

akuku oj tam się przejmujesz, że leń Cie dopadł :-) nic nie musisz jakoś specjalnie na termin robić to odpocznij trochę :-)
to jeszcze trochę i usg w PL :-)

paulinka, kasiol przezyję i tą insulinę jak będzie trzeba, bo to raczej nie tak że regularnie tylko raczej doraźnie, jak cukier będzie wysoki. Znaczy tak myślę... na razie marnie mi idzie z tą dietą, w kółko musiałabym to samo jeść chyba żeby ten cukier nie skakał.

paulinka oo to w sobotę imprezka :-) fajnie! Oby się wszystko fajnie udało :-)
jeśli chodzi o nas to mała różnie, zależy od dnia. czasem dwa dni pod rząd szaleje calutki dzień, a czasami cały dzień tylko leniwe kopniaki co jakiś czas. nie wiem od czego to zależy.. może to te cukry hmm.

kasiol na pewno to już niedługo i dlatego te wszystkie dolegliwości Cię męczą, mały jest zapewne już bardzo nisko.

Natka no na pewno od cukru:) niby jak bardziej słodko to szaleją dzieciaki:) Moi raczej spokojni w brzuchu byli:)
Akuku u nas na razie bardziej roczkowo, chociaż Mikołaj mówi, że wszystkie prezenty będą jego:)
A jak na razie to wiemy, że chłopaki dostaną rowerek biegowy (Marcel), pościel z Kubusiem Puchatkiem (Mikołaj), Jeździk, siedzisko do huśtawki i namiocik (Marcel), Trampolinę (razem) no i kasę:) Mikołaj już dostał 300 zł na łóżeczko, więc o jeden prezent mniej teraz dostanie:) No ale i tak wszystkie jego:)

Paulinka no to trochę prezentów dostaną :-) ale się ucieszą chłopaki :-)

A ja mam pytanie do Was, może coś fajnego mi doradzicie! Musimy kupić prezent na komunię dla chłopca, kasa odpada bo właśnie zależy nam żeby to był jakiś prezent... tylko że ja pomysłu nie mam! Dziewczynce jakoś tak łatwiej coś wybrać... ratujcie :-)

fajne prezenty paulinka :) Kali dostawała podobne , trampolina rowerek:)
akuku to w sumie za miesiąc extra! mój termin to z USG 22-23 MAJ, z OM 25 Maj:)
natuś ja chciałam kupić scyzoryk szwajcarski z grawerem :) ale w końcu nic nie zamówiłam a komunia w niedziele więc będzie kasa:)

Ostatnia edycja:
Moja siostra ma komunię chrześniaka ale prezenty typu aparat fotograficzny, zegarek, konsola odpadły, bo on jest trochę opóźniony i nie ogarnia takich rzeczy. Łańcuszek dostał od niej na chrzest, więc drugi to bez sensu. Więc został rower, ale to najpewniej chrzestny kupi, więc ona zdecydowała się na trampolinę, bo do tego to nie trzeba być Bóg wie jakim bystrym:) Zresztą jak go zapytała co by chciał potem to potwierdził, że właśnie trampolinę:) A jak to nie chrześniak to można kupić coś tańszego typu rolki, łyżwy, mp4...

Dziewczyny to nie chrześniak także prezent nie musi być jakiś mega wypasiony:-) dzięki za rady, muszę podpytać o te rolki albo mp4 bo to faktycznie może być niezły wybór.

hej
a ja cały dzień myślę ,że dziś czwartek:)
a jutro będzie powtórka z rozrywki:)
rolki i mp4 to fajny prezent, choć u nas rolki kupione na gwiazdkę siostrzenicy okazały się klapą, bo rodzice boją się że się połamie-i kto z dzieckiem na opiece będzie siedział:) ale nasza Kali ma rolki już dwa lata i żyje, nie połamała się , ma się dobrze:)

Kasiol hehe dobre z tymi rolkami siostrzenicy ;-) a my jeszcze pomyśleliśmy dziś o takiej poduszce-piłce coś w stylu worka sako;-) w pokoju dużo miejsca a później chłopaki siedzą na podłodze to może się przydać taka poducha:-) a kształt piłki bo to mały piłkarz heh ;-) no ale zobaczymy jeszcze.. jeszcze trochę czasu mamy:-)

reklama
kasiol he he:) rodzice masakra... To chyba dziecko siedzi tylko w domu i tv ogląda:)

Natka kiedy komunia? My idziemy na wesele 30 maja:)
Łukasz dzisiaj pojechał i zamówił restaurację na roczek... Więc szykowanie z głowy:)
A jutro idziemy zapisać Mikołajka do szkoły:) Bo się pytali czy nie chcielibyśmy go posłać, bo mają miejsce w czterolatkach:) Więc jak wszystko będzie ok to mój synuś od września będzie z plecaczkiem śmigał:)

Do góry