reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

heja:)
paulinka ja mam to samo z ciuszkami po Kali-już ostatnio po raz kolejny przebierałam zostawiając najładniejsze-ale i tak jest ich mnóstwo, czekam na siostrę aż trafi w córeczkę:)

oj jak dobrze ,że ten tydzień zleciał:) mam nadzieje ,że kolejny też przeleci i wtedy już nie ma co się oszczędzać:)
już nie moge się doczekać aż zobacze Feliksa:)
właśnie kopie mnie niemiłosiernie, głową wali w szyjkę, pęcherz aż kłuje ... a czkawkę czuje w pachwinie :) dziś byliśmy na "mieście" i po powrocie bolały mnie plecy, ale tak nietypowo... w dodatku nie mam humoru i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi:)
co tam u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Natka przyszly dzisiaj te opaski i sa bardzo fajne ;) wszystkie takie same tulko inne kolorki ;) i mocno sie rozciagaja wiec dlugo je ponosi bo nic nie uciska. ;)

Kasiol ah ten ostatni okres ciazy ;) jeszvze troszke kochana i Feliks bedzie z wami ;)

A ja szukach domu do wynajecia bo juz sie tu dusze.. i znalazlam..dom moich marzen
.ale juz ktos sie zdecydowal na niego ;( co za pech ! Eh
I jest mi tak smutno bo naprawde pieknie wykończony .. ale co ja bede pisac jak juz po ptakach ; (

Kasiol mówią, że to rozdrażnienie to oznaka zbliżającego się porodu:-D to już tak niedługo :-)

Akuku super, że te opaski takie fajne! Warto było kupić:-)
Co do domu to skoro szukacie to na pewno prędzej czy później znajdziecie idealny dla Waszej rodzinki! Nie martw się, że z tym się nie udało.

My też myślimy nad większym mieszkaniem, ale u nas wynajem nie wchodzi w grę, jeśli już to tylko kupno bo szkoda nam pakować kasę w cudze...
byliśmy dziś na spacerze, niedługim ale myślałam że do domu nie dojdę tak mi brzuch stwardniał, plecy bolały, no masakra jakaś! Teraz już grzecznie leżę:-)

Natka jak ja bym chciala vezkarnie polezec ! U mnie spacer wyglada tak ze zgieta w pol biegam za Emilkiem i co chwila mu jakies kamienie z buzi wyciagam hehe.

Poszlismy do banku sie umowic i zapytac o zdolnosc kredytowa..ale watpie.. bo my niestety dla nas potrzebujemy bardzo duzy kredyt.. bo ja jakbym miala kupic to ze 4 pokoje..
Tak wiec narazie chyba zostaje wynajem.
Natka sa inne do wynajmu i albo drozsze albo w tej cenie co znalazlam..a jesli chodzi o wykonczenie to mega roznica ! I to mnie doluje ze tam bylo tak pieknie.. idealnie... w mojej sypialni garderoba.. i lazienka z podwojna wanna na wspol e kapiele mmm.. duuzy ogrod.. w kazdej sypialni wbudowane szafy i u gory miejsca tyle ze moglabym zrobic miejsce na komputer... a nawet spokojnie zrobic sobie pokoj tam i wtedy kazdy by mial swoj pokoj.. tak wiec zla jestem jak osa.. az czerwona ;(
Jeszcze czrkaja na referencje od tych ludzi co maja wynajac i mam nadzieje ze ich nie maja :p taka wredna jestem hehe.

Akuku to my mamy na przekór, Ty byś chciała poleżeć, a ja już powoli mam dosyć odpoczywania hehe ;-)
ooo garderoba! Moje marzenie:-):-) ale wierzę, że znajdziesz jeszcze taki dom, który równie Ci się spodoba albo i bardziej! Kwestia czasu:-) 4 pokoje chcesz, to o jeden więcej niż my.
My mamy o tyle dobrze, że mieszkanie mamy własnościowe, czyli jak byśmy sprzedali to już coś kasy na większe by było że by trzeba "tylko" dołożyć a nie mieć kredyt na całość. Choć raczej i tak skłaniamy się do tego żeby wziąć kredyt a to zostawić pod wynajem w przyszłości. No ale na razie to tylko gdybanie bo jeszcze nic nas nie urzekło na tyle żeby zdecydować się na zakup... a zresztą pojęcia nie mam jaką mamy zdolność kredytową bo nawet nie sprawdzaliśmy jeszcze, tylko tak mniej więcej w internetowych kalkulatorach poszczególnych banków.

Wpadłam się na chwilkę pochwalić, że Marcelinek kończy rok:)
Zobacz załącznik 683872 240420151914.jpg

Takie małe porównanie:)

Załączniki

• 240420151914.jpg
    240420151914.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 25
Paulinka ojoj ja go nie widzialam wczesniej z tymi rurkami! Ale wyrosl Ci synus ! Slodki! Wszystkie naj dla Marcelka ! Niech rosnie zdrowo ;)

Natka ja szukam tez 3 pokojowych... tam byly 4 sypialnie plus salon wiec bossko..

Teraz patrze ze 3 sypialne w tej samej cenie co tam albo i drozej a jaka jakosv.. problem w tym ze mi na czasie zalezy.. chce sie wyniesc przed porodem .. ehh

Marcelek to wojownik:) silny chłopak ,urodził się w 34 tygodniu? dobrze liczę?najlepszego dla Niego:******

akuku moze referencji nie dostaną :) zawsze byłoby ci lepiej w domu idealanym:) a 4 pokoje-to mówisz o 4 sypialniech? w UK chyba tak to opisywali:)
natuś wieże ,że ciężko tak czekać odpoczywać i dmuchać na zimne, najfajniej byłoby przespać ten czas i obudzić sie w 38 tygodniu:)

a dziś dostałam bonbon babybox, w sumie odebrała babcia i mi przyniosła, otworzyłam pudło, bo myślalam ze jakieś próbki-chyba coś wypelniałam kiedyś... a tam produkty i paragon ,że zapłacono 57 zł, wchodze na tą strone, a to boxy z produktami ale wysyłają dopiero po zapłaceniu-i teraz zgłupiałam, czy ja coś takiego kupiłam ? i kiedy? im więcej myślę, tym więcej nie wiem-i zaczyna działać moja wyobraźnia;/ ale patrzyłam na koto i nie widze wpłaty na żadne konto z taką kwotą, coś mi tu nie gra:) :(

Akuku to jest pierwsze zdjęcie po porodzie... Jeszcze leżał na wspomaganiu oddechu, kilka godzin później podłączyli mu respirator, bo jednak sobie nie radził. Było, na szczęście minęło, a teraz jest urwisem jakich mało:)

reklama
Paulinka ale przystojniak :-) i to już rok... ale ten czas leci, wyrósł że ho ho:-)

Akuku spokojnie, na pewno coś znajdziecie:tak:

Kasiol oj tak, chciałabym już chociaż 36 tydzień:-D mam nadzieję, że jakoś w miarę mi to przeleci:-)
A co do boxa to może ktoś Ci prezent zrobił:-) w końcu adres musieli z jakiegoś źródła mieć, więc skoro nie od Ciebie to może siostra albo kuzynka jakaś? Ktoś musiał za to zapłacić bo nic by przecież nie wysłali ;-) coś fajnego w środku?:-)

Do góry