reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka nigdy nie ma 100 % ..
Kol. Na us V powiedzieli ze zdrowe a urodzila chore. Aczkolwiek wierze ze bedzie zdrowe :)
Tylko wiesz ja bym chciala juz teraz :) hehe

reklama
Tak, to prawda że pewności nigdy nie ma, ale większość poważniejszych wad jest wykrywana na tym usg jeśli lekarz się przyłoży do interpretacji :-)
Choć domyślam się że chciałbyś już dzidzię zobaczyć ;-)

Ojj chcialabym ;)

Natka masz suwaczek :D:D ciesze się :)

Jest rowne 2 tyg starsza ciaza ode mnie :) Kiedy Ty robilas test ja miałam dni płodne hehe :D

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Akuku suwaczek mam już z dwa tyg ;-) masz rację że ciąża dokładnie dwa tyg różnicy u nas ;-) choć położna wczoraj wyliczyła mi wg daty porodu 9w1d nie wiem jakim cudem ;-)

Kasiolku co u Ciebie? Ty się oszczędzaj trochę a nie taka zalatana :-) do pracy chcesz prawie do końca chodzić?:-) kiedy połówkowe??

Spróbuj sobie herbatę z imbirem wypić albo migdałów kilka zjeść, u mnie trochę pomaga jak mam mega nudności i mdłości.

Hej,

Akuku i jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja dziś pierwszy raz od dość dawna obudziłam się bez nudności :-)

Miłej niedzieli:-)

Natka jakos leci :) W nocy mi się cofalo i mdliło ale daje rade..w dzień probowalam odespać niedospana noc ale cos nie dalam rady...
Ciezko mi spac od wczoraj...

Jejku jak fajnie czytac na Twoim suwaczku co bedzie za rowne 2 tygodnie :D U mnie maluszek ma 6 mm a u Ciebie już 2 cm ! jejku jak rosna szybko te szkraby w brzuszkach :)

Ciesze się ze wstalas bez mdlosci, a ja mam dziwnie bo mnie mdli ale i tak mam chec na jedzenie, a szoda :D bo mogłabym się ograniczyć :) tzn jem mniej i mam jakies dziwne zachcianki :p
chodza za mna omlety ale nie z samych jajek tylko bardzij maczne hehe
wczoraj bagietka z jajem na twardo i majonezem i dziś chyba tez bo już mi slinka cieknie :)
Ale co tam przecież nie będę się glodzic na sile... chyba jak zjem to mdlosci mijaja na jakiś czas wiec trzeba jesc :)

Kasiol jak się czujesz ??

Nuska zaglądasz tu jeszcze ???

Natka co u Ciebie ? Odezwij się czasem :)

Dobra zmykam

reklama
No czasem fajne rzeczy są w tych opisach pod suwaczkami :-) choć dzidzia już jest większa niż tam jest napisane (w piątek było 2,20cm ;-)) no ale i tak przyjemnie się to wszystko czyta :-)
jedz jak masz ochotę i skoro nudności po tym przechodzą :-) ja mam dzisiaj na pieczarki ochotę hehe :-D i na maliny ;-)

Do góry