reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka wow w piatejk juz 2,20 :):)

ja jeszcze jakies 5 tyg czekania do usg ...

Taak jem a potem czemu ja taka gruba ? haha

reklama
hej
natus ciesze się bardzo że wszystko w porządku! wiedziałam ,że tak będzie:) akuku a z pracy się łaskawie odezwali? nie szarżuj z tortami tylko się oszczędzaj kochana:)
Felutek rośnie, odliczam czas do 20 :) mam nadzieje, że wszystko ok:) Kalina coraz bardziej się interesuje brzuszkiem, czasem da buziaka Felutkowi:) te 9 miesięcy to dobry czas na oswojenie się dla niej:)

Kasiol na razie to się stresuję prenatalnymi jeszcze bo wtedy to dopiero będzie chwila prawdy... oby było ok! A Ty już na półmetku :-) 20 masz wizytkę, tak? Na pewno wszystko jest super :-)

Akuku a do mnie pisałaś że mam jeść hehe ;-) jedz, jedz-zrzucisz po porodzie :-)

A mnie wczoraj bolał pęcherz chyba. Znaczy szczerze to sama nie wiem co, czy pęcherz czy szyjka czy co. W sumie stawiałam na pęcherz bo to takie kłucie czy pieczenie, ale to dziwne było bo nie bolało stale tylko najpierw rano a potem trochę wieczorem. Cholera wie co to mogło być... na razie w każdym razie jest cisza...

Miłego dnia:-)

Natka kkedy bedziesz miala prenatalne ? Juz niedlugo co ?

Jeezuuu dziewczyny ja w nocy spac nie moglam... mdlosci mnie meczyly..jka spalam to jakbym nie spala co chwile sie budzilam. .pelnia byla u nas.. nawet dzieci zle spaly ;/ Viki przyszedl do mnie i spalismy w 3-ke (m w pracy byl)

I teraz sie przespalismy z Emilkiem niecala godzine i czuje sie jakby mi ktos patelnia w leb walnal... a mam 2 figurki na sobote ..
Nie ogarniam ;( ah

Kasiol dzis o 20 wizyta ? Czy 20-go stycznia ? Trzymam kciuki jesli to dzis ;) juz za chwile ;)

Oj tak te 9 mieskecy jest potrzebne i dla rodzenstwa i dka rodzicow... ja bym tak dzis nie była gotowa chyba ;)

A ja juz Cie kilka razy Kasiol prosilam o zdjęcie brzuszka !

akuku 20 stycznia:)
kurcze fotka co zrobie to mi sie nie podoba:) ahhh:)
mam jedno ale z głupią miną:) ale widać mnie w całości , choć brzuch średnio;/
50 gody 036.jpgale mamy miny:) jak z rodziny Adamsów:) buhaahhahahahahahah

Załączniki

• 50 gody 036.jpg
    50 gody 036.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 42
Kasiol no w końcu, ja tam glupiej miny nie widze ;) dziekuje. A jednak 20 stycznia. Ja 23 mam pierwsza wizyte u poloznej. Takze rowniez odliczam. Ale u mnie to bedzie 9t6d.
A ok 12 tyg usg ..mam nadzieje ze bedzie miejse dla mnie bo teraz do poloznej nie bylo wolnegi terminu.. ahh

Hej:-)

Akuku prenatalne mam 27 stycznia:-) także jeszcze trochę. Ale robi się je ok. 13tyg zazwyczaj (niby między 11 a 14 ale w praktyce robią ok. 13tc).

Kasiol pięknie wyglądasz! Kwitniesz w tej ciąży :-)

Akuku ale jak to nie ma terminów? Przecież dla ciężarnej musi się termin znaleźć:-) a nie możesz np. Już teraz umówić się na 12tc?

reklama
Aa z pracy nie dzwonili jeszcze ale czekam na tel od lekarza i trzymajcie kciuki by mi zwolnienie dala ;)

Ktos do mnie dzwonil rano ale spalam i nie odebralam. Nie oddzwaniam bo mam przeczucie ze z pracy ;) zawioze zwolnienie i zadzwonie hehe

Do góry