reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Aha, to szkoda że się wcześniej zapisać nie możesz. A Ty akuku za tydzień do lekarza, tak? Ciekawe czy da to zwolnienie.. oby:-)
co do porannego telefonu to myślę że to nie z pracy bo jakby z pracy dzwonili to pewnie by zadzwonili ponownie skoro nie odebrałaś ;-)

reklama
Hej,

Kasiol jak tam?? Odpoczywasz trochę?:-)

Akuku i jak tam ze zwolnieniem, udało się?

Paulinka a jak tam u Ciebie? Jak chłopaki? Dawno Cię nie było.. mam nadzieję że u Was wszystko ok:-)

Ciekawe też co tam u tyśki i nuuuśki :-)

U mnie od wczoraj objawów ciążowych brak, wszystko na razie przeszło jak ręką odjął ;-) mam nadzieję że wszystko ok:-)

Natka lekarz nie dzwonila..ma dzis zadzwonic.

Na pewno wszystko ok ;) w koncu koncowka pierwszego trymestru ;)

Moj Emilek ma dzis roczek :D

Natka dzwonila babka z przychodni ze dr o ktora prosilam by dzwnila powiedziala ze byla na urlopie i poprosi dr ktora byla na miejscu by do mnie zadzwonila bo bylam u niej jakis czas temu ( domyslila sie ze chce zwolnienie i widocznie nie chce go dac )
Zadzwonilam do pracy (jednak wczoraj z pracy dzwonili) i powiedzialam ze jestem w ciazy i do piatku jestem na sicku .. w poniedzialek powinnam przywiesc zwolnienie ..
Dzwonilam juz do gina z pl ktory ma klinike w londynie i powiedzial ze mi wystawi zwolnienie (jutro bedzie w londynie i mam dzwonic) pewnie zalozy mi karte ciazy?
Jak nie drzwiami to oknem... a sie tak zestresowalam dzwoniac do pracy ze prawie zeszlam.. trzeslam sie i blada jak sciana az m sie zdziwil... ale ja wlasnie tak to przezywam...

A jednak z pracy dzwonili, dobre przeczucie miałaś. A jak zareagowali że będziesz miała zwolnienie?
To jak idziesz jednak do tego gina z PL to może zrobi Ci usg wcześniej niż w 12tc:-) w końcu wizyta prywatna więc nie powinno być problemu. I szybciej zobaczysz malucha!:tak:

reklama
Natka nie ide do niego bo on z londynu musialabym samolotem leciec. Przez tel rozmawjalismy i mam mi dac zwolnienie i wyslac ..zobaczymy mam nadzieje ze przyjma. Bo to z londynu ;/

Do góry