reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku gdyby nie to wszystko co się u mnie wydarzyło w ostatnich miesiącach też bym zapewne się tym wszystkim tak nie przejmowała, a tak to każde ukłucie, każdy nawet najmniejszy ból wywołuje taki strach, że ciężko to opisać.. ale byle do piątku i oby było wszystko ok:-)
Niech Wam wózek służy :-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczynki :** spełnienia marzeń i niech ten rok będzie lepszy niż poprzednie :-)

reklama
Natka wiem ze Ci ciezko i ze sie martwisz , powiem Ci nawet ze ja tez sie mRtwie bo przeciez kazda ciaza inna..tylko ja sie boje przedwczesnego porodu..tu nikt nie sprawdza szyjki w trakcie ciZy usg bede miala tylko 2..
Ciaza rok po roku jest dosc niebezpieczna bo latwiej sie wszystko rozwiera itp..

Kochana ja wierze ze drugi raz nic zlego sie stac nie moze. Ale mysle ze jak bedziesz miala usg w 12 tc i wyklucza nieprawidlowksci to odetchniesz z ulga i bedziesz spokojniej czekac..

Cos zlego moze sie stac zawsze niestety ; ( czy wciazy czy w zyciu... dla tego trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.. przeciez nie moge myslec ze moze sie cos stac bo zwariuje...

U nas nowy rok przywitalismy cala 5-ka :)

Akuku Twoje chłopaki aż do północy wytrzymały? Ale fajnie:-)
Myślę że nie masz się co martwić tym że ciąża rok po roku to ryzyko przedwczesnego porodu. Macica szybko się regeneruje, rany się zabliźniają. Wiele kobiet rodzi rok po roku i jest ok. Zobacz, u mnie różnica będzie jeszcze krótsza a rozwarcie przecież musiałam mieć takie jak przy normalnym porodzie... plus jeszcze łyżeczkowanie. będzie dobrze! Tak jak mówisz nie można się tyle tym wszystkim zadręczać bo byśmy zwariowały. Wiadomo że to nie jest proste, ale chyba musimy próbować...
a ja mam nadzieję że to usg w 12 tyg naprawdę choć trochę mnie uspokoi bo już po nocach nie śpię mimo że staram wyluzować:-)

U nas w sylwestra spokojnie. Siedzieliśmy sami z M. w domu, pograliśmy sobie nawet razem na playstation:-)

Kasiol, paulinka
jak tam u Was?

Tyśka, Nuuuśka jeśli jeszcze zaglądacie to odezwijcie się chociaż czasami:-)

Natka widzisz ja emilka w 38 urodzilam z czego sie cieszylamb i juz nie moglam sie doczekac. A teraz obawy mam jakie mam..bo jednam mimo wszystko nosze emilka bo jest maly jeszcze. Odpoczynku tez duzo nie mam. Ale wierze ze bedzie dobrze !

Alex i Viki wytrzymali a Emil zasnal po 18 i obudzil sie o 21.30 j nie spal juz do przed 1 :) bylismy razem w nocy ogladac fajerwerki ;)

A ja dzis zasnelam na kanapie ok 15 spalam do 17...i przed chwila g j 21 znowu mnie mulilo... i to tak ze jak tylko oczy zamknelam to snilo mi sie cos.hehe

Odrzucilo mnie od slodyczy chyba. Ogolnie mam ochote tylko na kielbasy i kanapki z serem i pomidory.
Wech mam jak pies hehe

Akuku staraj się odpoczywać jak najczęściej, rób sobie takue drzemki kiedy tylko możesz i masz ochotę :-)
Mnie też od słodyczy odrzuciło, zupełnie odwrotnie niż w ciąży z Małgosią więc coś przeczuwam że będzie chłopak ;-)

hej
troche zabiegana dziś jestem:)
Natka trzymam kciuki za wizytke i czekam na dobre wieści!!!!
akuku ja dziś kupiłam-no jeszcze nie odebrałam ale zaklepałam pierwszy zakup dla Felka-Nianie elektryczną:) Feluś wierci sie i kopie:) odpoczywaj kochana !!

Spalam dzis do 10.30 az mnie wszystko bolalo od lerzenia..a po 2, 5g juz znowu spac poszlam i spalam 2 godzinu. Zachowuje sie Jak niemowle... masakra...

Jestem po wizycie. Wszystko jest ok, dzidzia ładnie rośnie, serduszko bije także oby tak dalej... :-) ale stresa miałam niezłego... dzięki za kciuki :**

Kasiol na pewno niania elektr. Wam się przyda :tak:

Akuku śpij, widocznie organizm potrzebuje :-)

reklama
Jeszcze niestety musisz poczekać na swoje usg akuku ale za to Twoje pierwsze usg będziesz miała na takim etapie że od razu będziesz wiedziała że dzidzia zdrowa :-)

Do góry