reklama
kasiol
Fanka BB :)
hej
oj natka na pewno nie znajdzie sie tam miejsca na małą zmywareczkę?
ja polecam mamy z 3 miesiące i jest to zdecydowanie najlepszy sprzęt w domu
natus nie miałas mieć wizyty dziś?
akuku co tam? mam nadzieje ze nie szalejesz na bardzo z wypiekami oszczedzaj się kochana!!!
Felutek już od 2 dnia świat rusza się aż widac szok oczywiście przez świeta prawie 1 kg wiecej;/ dziś dostałam kołyskę od dobrej koleżanki, kurcze troche wcześnie ale szkoda mi żeby w mrozie w garażu stała, musze ją gdzies wcisnąć
tyśka odezwij się czasem
oj natka na pewno nie znajdzie sie tam miejsca na małą zmywareczkę?
ja polecam mamy z 3 miesiące i jest to zdecydowanie najlepszy sprzęt w domu
natus nie miałas mieć wizyty dziś?
akuku co tam? mam nadzieje ze nie szalejesz na bardzo z wypiekami oszczedzaj się kochana!!!
Felutek już od 2 dnia świat rusza się aż widac szok oczywiście przez świeta prawie 1 kg wiecej;/ dziś dostałam kołyskę od dobrej koleżanki, kurcze troche wcześnie ale szkoda mi żeby w mrozie w garażu stała, musze ją gdzies wcisnąć
tyśka odezwij się czasem
Kasiol nie ma możliwości u nas bo na ściance gdzie mamy zlew i wejście wody nie ma już miejsca ;-) musiałabym wywalić pralkę a nie ma gdzie bo łazienka mała :-)
a ja wizytkę nie dziś tylko w piątek ;-)
Fajnie że Felek tak bryka :-) a co do kołyski to może i lepiej że już dostaliście bo i tak powoli zaczynałaś myśleć o wyprawce :-) a tak już pierwszy krok zrobiony :-) a teraz to już pewnie czas będzie Wam uciekał że ho ho :-) przeleci i Mały będzie już z Wami:-)
a ja wizytkę nie dziś tylko w piątek ;-)
Fajnie że Felek tak bryka :-) a co do kołyski to może i lepiej że już dostaliście bo i tak powoli zaczynałaś myśleć o wyprawce :-) a tak już pierwszy krok zrobiony :-) a teraz to już pewnie czas będzie Wam uciekał że ho ho :-) przeleci i Mały będzie już z Wami:-)
reklama