reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki :*

U mnie święta z kiepskim samopoczuciem bo cały czas mam mdłości i nudności
. Za dużo nie mogłam zjeść ale nie było najgorzej :-) jeszcze dziś jesteśmy na obiad zaproszeni do rodziców, a później odpoczywamy w domu :-)
A jak u Was święta mijają?

Akuku widziałam torty na fb właśnie :-) cudne jak zwykle :-) a jak się czujesz, masz jakieś objawy?

Miłego dnia :-):-)

Natka mdlosci brak ..sennosc jedynie.
Oj tam nich Cie mdli bo pewnie gdyby mdlosci nue bylo to bus juz sie martwila ze cos nie tak ! Ale zycze by szybko minely.

mowilam ze nie mam mdlosci ? cofam... zaczelo się od braku apetytu..teraz mi caly czas nie dobrze .. Ogolnie na swieta bym więcej zjadla a tak t nawet nie mam checi..i to nie to ze mi nie smakuje, bo probowalam wszystko i naprawdę dobre, ale jakos nie mam checi.

następny tort na 11 i 12 styczeń wiec mamc hwile odpoczynku..musze tylko figurki scooby doo i kudłatego zrobić.
A na 12 czarownice.. a potem 25.01... no chyab ze będą ludzie domawiać. Pozniej mam na marzec 3 torty.

chyba będę robic do czerwca bo nie wiem czy później dam rade.. zobaczymy.

miałam dziś scoobiego zrobić ale się tak zle czuje ze masakra..a spalam dziś do 14 !!!

Akuku heh wykrakałaś te mdłości chyba :-) a jeśli chodzi o mnie to masz rację, dzięki temu że źle się czuję i mam nudności i mdłości to przynajmniej się tak bardzo nie martwię. Staram się myśleć że to znaczy że jest wszystko dobrze i dzidzia rośnie...
Dobrze że nie masz bardzo dużo zamówień na bliskie terminy, nie powinnaś teraz się za bardzo przemęczać ani tym bardziej zarywać nocek.
A jak tam w ogóle M. zareagował na wieść że się udało? Cieszy się?:-)

Natka cieszy się :) ale wiadomo lekki stres jest. W koncu to 4 dzieci .. mala roznica wieku..sa plusy ale bedzie ciezko na poczatlu ;) Damy rade.

Na noc dopiero apetyt dostaje :) yyyy .

Heh akuku nie mogę ;-) cały czas mi niedobrze, jak tylko coś zjem to zaraz wydaje mi się że będę wymiotować :-(
no a poza tym zazwyczaj wieczorem mam ochotę na coś tuczącego typu chrupki kukurydziane albo paluszki itp :-) więc jakbym tak podjadała to chyba byłabym szersza niż dłuższa hehe ;-)

reklama
Natka chrupki kukurydziane tuczace ? Kobieto daj na luz i jedz wtedy kiedy organizm prosi skoro w dzien nie mozesz bo masz mdlosci ! Chyba nie chcesz zaglodzic dzidzi ;)
Ja wczoraj w nocy jadlam salatke warzywna galaretke miesna i rybe po grecku..aaa i jeszcze sernik banoffe... z banami toffi i bita smietana ;)
Po ciazy bede sie odchudzac ;)

Do góry