reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Objawy ciazowe mam duzo za szybko ! Juz od kilku dni mnie cos mdlilo..myslalam ze ze zmeczenia.. dzis w aucie czhlam psa fuuuj (kiedys jezdzil w moim aucie pies) spac spac spac ;) no i male mdlosci ale sa... aaa i cycuchy bola gez juz od ladnych kilku dni...
Powiedzialam dzis mojej mamie to sie przezgnala...i oczyeiscie po co mi tk ;/

reklama
Akuku szybko mamie powiedziałaś :-) nie przejmuj się reakcją, to pewnie pierwszy szok a później już na pewno będzie się cieszyć razem z Wami:-) co do objawów to cycuchy to u mnie też był jeden z pierwszych objawów :-) poza tym że bolały (i bolą nadal...) to M. jeszcze przed terminem mojej @ mówił że mega urosły :p a mdłości to dopiero z tydzień temu mnie złapały.

Heh mówisz że wytrzymasz nie pytając? :-) ja nie wiem czy bym tak wytrzymała, wszystko by trzeba w neutralnych kolorkach kupować;-)

Natka jeszcze nie wiem.. ja mam i dziewczęce i chlopiece wiec problemu nie ma...jedynie to to ze po co prac i prasowac wszystko...

zrobiłam dziś drugi test dla potwierdzenia..

Paulinka Ty masz wozek britax b- dual prawda ?? ja go uzywalam przy starszakach... ale teraz się zastanawiam bo na tym gornym siedzeniu starszak mi zjezdzal..ale ogolnie był super...
nad jakim jeszcze się zastanawialas i czemu taka podjelas decyzje ??

hej
na wizycie ok:) Felek ma ponad 15 cm i 231 g:) jest mega ruchliwy i wygląda "zdrowo" :) No i jest chłopcem:)

Za pierwszym razem powiedziała ze dziewczynka, ale po chwili z wahaniem zmieniła zdanie:) za trzecim razem sprawdzając już była pewna chłopca:) Potwierdzenie 20 stycznia:) Tym razem nie naciskała na L4:) w sumie zgodnie z kalendarzem 3 kg do przodu:) A brzuchol w ciągu tygodnia tak wybił ,że się śmieją że się ukrywałam:) muszę się za fotkę brzuchola zabrać, mam nadzieje że przy okazji świąt się uda:)
co tam u Was dziewczynki?
Tyśka ciekawe jak się Wam mieszka w swoim wymarzonym domku:)
Natka jak samopoczucie? czujesz się jakoś inaczej po tym Acardzie?
Akuku no tak wózek musisz mieć na dwójkę:)
Ja właśnie myśle co by tu zrobić z rzeczami po Kali, trzymać dla siostry jeszcze 3 lata? hmmm musze chyba zostawić te naprawde niezniszczone a resztę wrzucić do kontenera z odzieżą , szkoda że coraz rzadziej dziewczyny chcą takie używane ciuszki:-(przecież to tylko parae razy założone ubranka;-)

Kasiol gratuluje wymarzonego synka !!!!

A mnie dzis tylko dobic... przez te ciazowe hormony mam caly czas zatory w jednej lub drugiej piersi na przemian.. jiz mam ochote amputowac prawa bo tak boli ze wylam z bolu w nocy... a jak emil ssie to mmam odlot normalnie.. z bolu oczywiscie ; (

Najgorsze ze zator jest na gorze piersi a mam spore i nie potrafi tego sciagnac..juz karmilam nawet wiszac nad emilem i doopa.

Pojde do lekarza moze cos poradzi ; ( prY okazji poprosze o zwolnienie.. obh dala bo nie chce wracac do pracy ymbardIej ze dzwigam w niej... zreszta w domubtez emilka..

reklama
Hej,

Kasiol bardzo się cieszę, że spełniło się Wasze marzenie i będzie synek:tak: super że jest wszystko dobrze:-) a dobrze się czujesz ogólnie?
Co do ciuszków to u nas nie ma w tym nic dziwnwgo że się bierze używane rzeczy po maluchach koleżanek czy kuzynek:-) ja akurat od kuzynki ciuszki chciałam w ciąży z Małgosią wziąć bo skoro i tak miała wyrzucać to żal :-) a zawsze to trochę kasy w kieszeni. Ale może co region to jest inaczej :-)
Co do mojego samopoczucia to po acardzie chyba nie czuję się jakoś inaczej. Generalnie są dni że czuję się kiepsko ale nie sądzę żeby to była kwestia acardu:-)

akuku a no tak, bo Ty nadal karmisz.. zapomniałam :-) to może faktycznie leć do lekarza, powinien coś doradzić. Żeby Ci się czasem jakiś stan zapalny nie wdał albo coś...

Do góry