reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku pewnie, że sprzedaj:) Potem kupisz różowe:)))))))) U nas też mnóstwo pracy przed świętami, sprzątania oczywiście, bo co sobie jakoś ogarnę to wpada tornado zwane Mikołajem i od nowa robota:)
W sumie okna umyte- tu Mikołajek już działał, więc tarasowe znów do mycia, porządki w kuchni zrobione- tu Mikołajek działał i fronty znów do mycia, salon też posprzątany, ale znów do sprzątania, bo tu Mikołajek działa nieustannie:) A gotować na święta to nie gotuje, bo mnie nie będzie w domu w ogóle... Najpierw będziemy u teściów, potem u mamy. Tak w sumie to strojenie nam tylko zostało:) A pierniki już mamy:)
Kasiol u mnie gin wszystko mierzył na swoim- też nie rewelacyjnym, ale na takie "wypaśne" to szliśmy raz dla pamiętki:) Taka lekka próżność chyba nasza, bo chcieliśmy, żeby chłopcy mieli ładne pamiątki:) Tak więc mają testy swoje, zdjęcia usg, no i te opaseczki na rączkę ze szpitala:) Potem to szatki z chrztu też:)
Natka ja bym się na testy PAPPA nie zdecydowała, bo by mnie to cholernie stresowało, a i tak by nic nie zmieniło:) Ale Ciebi rozumiem, jakbyś ich nie zrobiła to byś pewnie żyła w stresie do końca ciąży:)

reklama
Akuku trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła :-) a co do sprzedaży rzeczy po Emilku to popieram Paulinkę-sprzedawaj żebyś mogła później kupić różowe :-D

Paulinka jak nie dostanę skierowania to też nie będę robić, chyba że na usg coś nie tak będzie. No ale jeśli czasem skierowanie będę miała to zrobię bo w takim przypadku za darmo to żal nie skorzystać :-)

Kasiol jak się czujesz?

hehe paulinka "Mikołajek działał":) świetnie:)

natuś czuje sie ok, chcoc w sobote szalałam i zapomninałam sie ze mam juz brzuch wiec pare razy cos zakuło i sie opanowałam... zaczynaja plecy boleć jak siedze za długo, ale to pikuś:)mi ginka powiedziała ,że jak usg jest ok to test nakłanianie na test PAPA to tylko dla biznesu.:)

No właśnie Kasiol - i dlatego pappa na pewno nie będę robić prywatnie. Zresztą to i tak czysta statystyka więc bez sensu za to płacić jak nie ma to realnego odbicia w rzeczywistości... nie przemęczaj się kochana!! Nie zapominaj że nosisz w sobie maleńkie serduszko:-) mnie też coś brzuch kłuje dziś... dobrze że zaraz z pracy wychodzę...

No i @ nie przylazla..i teraz nie wiem czy jutro testowac czy poczekac kilka dni.. moze cs zle wyliczylam nie wiem.

Hahaha no w sumie dobra mysl...bo pewnie jakbym dziewczynke miala to zwariowalabym na phnkcie rozowego ! Chyba lepiej zeby byl chlopiec bo core bym rozpiescila ! Hahaha

Dobra spadam do dekorowania babeczek dla dzieci z klas alexa i vikiego..musze kkolo 50 ozdobic .

hej
akuku jak jest 14 dpo to warto zatestować:)przynajmniej bedziesz wiedziała czy sie nastawiać czy nie...
natka juz nie szaleje-wczoraj czyszczenie kabiny prysznicowej zleciłam M. i w sumie nagle zauważył jaka była brudna-on myślał ze ona sama sie czyści... teraz jak posprzata to sie wscieka ,że nikt jego pracy nie szanuje:) sasasasa
dziś chyba prasowanie;/ no i kolejne pranie... jutro jasełka, pojutrze ginek i kolejne jasełka i sernik do upieczenia na wigilie w pracy... odetchne w piątek po południu.
akuku jakie te mufinki robisz? piernikowe? widziałam w necie prezpis i chyba sie skusze:)

Nie zatestowalam bo wlcala noc robilam tzn zdobilam maluffinki i pozniej kazda jedna wkladalam do takiego woreczka ozdobnego i owijalam wstazka z karteczka z imieniem.. robilam to do 6.30 potem przyszykowalam dzieci do szkoly a teraz ide spac... m wzial ze soba emilka i ma sie nim pozniej zajac..

Ja az czuje jak sie telepie od srodka masakra ;(.

Milego dnia.

Moze jutro zatestuje jak @ nie przyjdzie.kasiol wydaje mi sie ze w 14 dc mialam owu czyli dzisiaj jest 16 dpo ? Ale wiesz ja nie mierze tempki..ale po sluzie obstawiam.

Dobra mgkam spac.ppapa

hehe kasiol jakbym czytała o moim M. :p też ostatnio pierwszy raz mył kabinę i tylko było co chwile słychać "fuuuj ale śmierdzi" albo że kto to tak mocno pobrudził że trzeba szorować :-) uśmiałam się, że masakra :-) a Ty widzę że dni zapełnione, tyle planów :-) do świąt to ale Ci przeleci na pewno :tak:

akuku jak 16dpo to test musi już wyjść:tak: więc nie zastanawiaj się tylko testuj! :tak:

ja dziś po wizycie u endokrynologa i mam zwiększoną dawkę leków na tarczycę. A poza tym wszystko ok :-)

reklama
Do góry