reklama
kasiol
Fanka BB :)
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
AKUKU
ale miła niespodzianka
aż się śmieje do kompa jak głupia
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
AKUKU
ale miła niespodzianka
aż się śmieje do kompa jak głupia
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Akuku AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super Bardzo się cieszę He he będzie Amelka Gratuluję kochana
Teraz kolej na Nuuśkę i Tysię- mam nadzieję, że wpadną się pochwalić
Się ciążowo zrobiło Chyba muszę się ewakuować z wątku, bo jeszcze ja fluidy Wasze przejmę A dwóch kresek to mimo wszystko już bym wolała nie oglądać
Super Bardzo się cieszę He he będzie Amelka Gratuluję kochana
Teraz kolej na Nuuśkę i Tysię- mam nadzieję, że wpadną się pochwalić
Się ciążowo zrobiło Chyba muszę się ewakuować z wątku, bo jeszcze ja fluidy Wasze przejmę A dwóch kresek to mimo wszystko już bym wolała nie oglądać
Akuku
natka ja mam na 23.08 jesteś już na sierpniowkach ? ja dziś dolaczylam
a do gina ??? tu w uk nie chodzi się do gina ;/;/ w 12 tc będę miała pierwsze usg a tak to do poloznej się zapisac tylko i to wszystko..no i zwolnienie lekarskie będę pewnie zalatwiac od rodzinnego co by nie musiec z urlopu do pracy wracac aa już miała rezygnować z pracy a tak to zawsze pewna gotwka i torty będę mogla robic ale bez musu
ale jaja
niech mnie ktoś uszczypnie..az się boje isc spac
a do gina ??? tu w uk nie chodzi się do gina ;/;/ w 12 tc będę miała pierwsze usg a tak to do poloznej się zapisac tylko i to wszystko..no i zwolnienie lekarskie będę pewnie zalatwiac od rodzinnego co by nie musiec z urlopu do pracy wracac aa już miała rezygnować z pracy a tak to zawsze pewna gotwka i torty będę mogla robic ale bez musu
ale jaja
niech mnie ktoś uszczypnie..az się boje isc spac
Akuku ja nie jestem na sierpniówkach ;-) ja to się nawet suwaczek boję założyć a co dopiero na sierpniówki dołączyć ;-)
zapomniałam że w UK są takie cyrki z tą opieką gina w ciąży :-)
a kiedy kończy Ci się urlop w pracy? Teraz to musisz więcej spać a nie piec całymi nocami:-)
Miłego dnia :*
zapomniałam że w UK są takie cyrki z tą opieką gina w ciąży :-)
a kiedy kończy Ci się urlop w pracy? Teraz to musisz więcej spać a nie piec całymi nocami:-)
Miłego dnia :*
reklama
kasiol
hej
:-) ale fajnie jak takie dobre wieści nadchodzą:-) Akuku wszystko się poukładało:-)
:-) ale fajnie jak takie dobre wieści nadchodzą:-) Akuku wszystko się poukładało:-)