reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol szczerze chcialabym by juz sie udalo.. bo to ostatni dzwonek zeby roznica wieku byla mala..no zobaczymy.

Tlcisze sie ze ninajgorzej sie czujesz ;)

reklama
Hej,

Dziękuję dziewczynki:* a właściwie nie dziękuję bo boję się zapeszyć.. Jeszcze nie mogę uwierzyć, że mogło się udać... Nawet na betkę jeszcze dzisiaj poleciałam ale chyba skoro test apteczny wychodzi to chyba nagle nie okaże się, że betka negatywna... :-) choć już zaczynam się martwić czy będzie wszystko ok...

akuku ważne że w dni płodne staranka były, jest dużą szansa że żołnierzyki przetrwały :tak: teraz dwa tygodnie czekania.. Trzymam kciuki :*

kasiol no to jest szansa że Wy pod choinkę dowiecie się czy będzie chłopiec czy dziewczynka :-) ale ten czas leci... Ani się obejrzysz a już połowa będzie za Wami :tak:

Kasiol beta 53,35.. Przyrost chyba ładny, ale szczerze mówiąc martwi mnie że poziom trochę niski bo to 14dpo a w ciąży z Małgosią miałam w 14dpo bete 90... Pewnie nie powinnam porównywać bo zagnieżdżenie mogło być później niż w poprzedniej ciąży... No ale jednak się martwię :-(

Ostatnia edycja:
Kasiol staram się nie martwić, staram się być dobrej myśli... Ale to nie jest niestety łatwe :-(

Co tam u Was dziewczynki?? Co tu dzisiaj taka cisza?

natka znam to :) sama miałam tak samo, bałam się uwierzyć, bałam się że to sie skończy...
codziennie bedzie lepiej:)

u nas dużo pracy... zimno i ciemno, więc po pracy nic już się nie chce. Wczoraj się zważyłam i wychodzi że jestem + 2 kg:)

kasiol wiem że co ma być to będzie... Chyba już na betę nie pójdę bo niepotrzebnie mnie to stresuje... Ale test chyba kupię i zrobię za parę dni jeśli wszystko będzie ok:-)

U nas też zimno że na nic sił nie ma.. Jak przychodzę po pracy to najchętniej spać bym poszła... :-) byle do weekendu :-)
A wagą się kasiol nie przejmuj :-) maluszek zdrowo rośnie więc i mamusia musi trochę przybrać:-)
Miłego wieczoru:*

reklama
Do góry