reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
paulinka Gratulacje dla siostry i trzymam kciuki za małego! Siostra rodziła sn?

natka jak tam ? dolegliwości ciążowe już przyszły? masz umówiona wizytę?
tyśka akuku co tam u Was?

ja zabiegana ostatnio, w pracy duzo sie dzieje, a jak przychodze to staram sie odpoczywac i tak dni leca że ho ho:)
zauważyłam dlaczego w pracy czuje sie o niebo lepiej-poprostu jestem w pionie, a w domu schodze do poziomu i zaczyna się zgaga:)tak mi źle że o 21,30 kłade się spać:)
dziś byłam u siostry w szpitalu,miała operacje nogi i zakładany aparat ilizarowa:( już najgorsze za nią teraz od pół roku do ... ciężkiej pracy i bólu. Policzyłyśmy że moze ściągną jej aparat w maju - jak ja urodze Felusia:) więc obie czekamy:) tylko ja zdecydowanie mam łatwiej...

reklama
Paulinka ojejku.. oby wszystko bylo dobrze z malutkim !

Kasiol h mni nic ciekawego... dzus odespalam caly tydzien bo spalam po 2-3 g na dobe... tort mialam mega pracochlonny ale klientce sie bardzo podobal ;)

Czekam na @ juz mam smaki na slodkie wiec pewnie na dniach sie pojawi .

Hej,

Paulinka oby Małemu szybko się poprawiało żeby szybko rodzice mogli go do domu zabrać :tak: sn takiego dużego malucha to naprawdę mogła mieć ciężko... ale najważniejsze że to wszystko już mają za sobą!

Kasiol u mnie dolegliwości ciążowych jako tako brak. Jedyne co to strasznie bolą mnie (.)(.) które zresztą zrobiły się ogromne i ciężkie. A poza tym to ciągle głodna jestem.. a wieczorem mam ogromny brzuchol i tyle, nic poza tym:-) wizytkę chcę umówić na 16.12 ale nie wiem czy tyle wytrzymam bo ciągle mnie coś pobolewa i się stresuję :-(
Zdrówka dla siostry! A co to takiego ten aparat?

Akuku na pewno takie cuda jakie tworzysz wymagają ogromnej masy czasu i energii więc wcale się nie dziwię że zmęczona chodzisz! Fajnie że udało się odespać. Trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła ;-)

Ciekawe co u tyśki i nuuuśki...

Miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Hej.

Dziewczynki, przepraszam ale raczej nie będę pisać. Kto miał zaciąży to zaciążył ... Ja się za bardzo nakręcam i dołuje jak tu wchodzę. Po nowym roku uderzamy do KLN i IUI nas czeka. Mam nadzieje ze się finansowo wyrobimy i ze się w końcu doczekamy ....

hej
natka to apartat do wydłużania nogi, po wypadku 6 lat temu nowa krzywo rosła. Teraz mala operacje na noge plus załozenie aparatu zeby nogi były równe;-)
tyska trzymam kciuki zeby finanse nie pokrzyżowały wam planów, wy juz pewnie na nowym domku;-)Obyscie byłi tam mega szczesliwii:tak:

Tysia trzymam kciuki by wam sie szybciuyko hdalo z pomkca lub bez niej . Zagladaj czasem.

A ja wpadam sie pochwalic zd od dzis mam juz swoja firme :) TAK WIEC DZIALAM NA LEGALU.
teraz wydrukowac ulotki musze ;) zalozyc konto biznesowe w banku...zapisac sie na kursy prowadzenia firmy zeby nie miec problemow ; ).

Milego dnia.

Hej

tysia przykro mi że Cię to wszystko zdołowało... Mimo wszystko życzę Wam żeby wszystko udało się pogodzić, i finansowo i organizacyjnie. Mam nadzieję, że szybko Wam się uda, czy ze wspomaganiem czy naturalnie i jednak wrócisz do nas.

Kasiol no właśnie z ciekawości później sprawdziłam w necie co to ten aparat i faktycznie nic miłego... mam nadzieję że szybko przeleci siostrze ten czas, i że rehabilitacja pójdzie sprawnie!

Akuku super że już wszystko zarejestrowane! Teraz oficjalnie możemy Ci życzyć sukcesu w prowadzeniu własnej firmy :tak:

reklama
Do góry