reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka ja na poczatku testow duzo robilam wiec sie nie dziwie.

Kasiol ja zajeta tortami...i mnustwo innych obowiązków. .

Dzis z Emilkiem bylam na pierwszych zajęciach na basenie. ..na poczatku sie bal troszke a po chwili super :) nawet nurkowal ;)

reklama
Hej,
Ja wczoraj wieczorem to padłam zmęczona, że nawet "na dobre i na złe" nie oglądałam do końca ;-) cały czas bym spała... A poza tym u nas nerwowo- ja się cały czas zamartwiam a M. mnie uspokaja ;-) test robiłam rano, są dwie kreski ale druga nadal nie jest tak samo różowa jak ta kontrolna.. No ale oczywiście jest mimo to dobrze widoczna. Cały czas biję się z myślami czy nie iść jednak na betę. No ale chyba nie... Choć pewnie jakbym w pracy nie była to jednak bym poleciała ;-)
kasiol a jak tam U Ciebie? Jak się czujesz? :*

akuku basen? Ale fajnie :-) super że Emilkowi się spodobało :-)

Miłego dnia dziewczynki :*

hej
natka pięknie stabilnie cudownie:) nie martw się już:)

my wczoraj u alergologa małe zakupy NIE LICZĄC APTEKI-BO TAM MAŁE A DUŻE :/ a na dodatek rano u lekarza wyszło ze ma czerwone gardło-dostałam recepte na antybiotyka ale kazała poczekać bo mysli ze przejdzie bez tego-ale wieczorem wyszła jej wysypka na całym ciele;/ okazało sie ze to jakiś wirus-a wysypka od gardła-i to samo miał pare dni wczesniej koleżanki syn( miał podejrzenie szkarlatyny-ale nie pasuje bo nie mają goraczki duzej, i krost na twarzy) tak wiec podałam ten antybiotyk bo sie wystarszyłam-bo jak to jakas mutacja szkarlatyny to antybiotyk musi dostac-co za dziadostwo!
tyśka co tam u Ciebie?
akuku piękny torcik:)

Hej,

Kasiol oj niełatwo tak się nie denerwować ;-) ale staram się, zresztą M. stara się też cały czas mnie uspokajać:-)
Co do choróbska to skąd to się wszystko bierze to ja nie wiem... uważaj na siebie żeby i Ciebie nie złapało... oby tylko antybiotyk szybko pomógł i była poprawa:tak:

A gdzie reszta dziewczyn? Co tam u Was??:-)

reklama
Bartuś leży w inkubatorze pod CPAP-em i całkiem możliwe, że podłączą mu respirator, bo ma zapalenie płuc i ciężko mu się oddycha. Dostał dwa antybiotyki na 10 dni. miał zielone wody i prawdopodobnie się nimi zachłysnął... Do tego był kilka razy owinięty pępowiną...

Do góry