reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

natuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pomodle sie dziś za Was:) moze to pomoże i betka bedzie rosła, wierze w to oj wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej

natka - trzymam kciuki.

dziewczynki, dzieki za pami ec. Zniknelam bo sie przeprowadzamy.

Po wizycie....wiem ze nic nie wiem. Mój gin stwierdzil ze szkoda kasy, nerwów i czasu tylko zebysmy uderzali do KLN na inseminacje. Prawie sie poryczalam na wizycie ze mi sie chce zrobic wspomaganego cyklu...
Poki co odpuszczamy. Musimy sie jakos urzadzic w nowym domu. Po nowym roku o ile finanse pozwolą uderzamy do kln.

tymczasowo nie bede miała internetu wiec moge sie nie odzywac.

Hej,

Od 5:30 spać nie mogę a dzis do znajomych idziemy.. Mam nadzieję że nie padnę o 21:-)

Kasiol dziękuję kochana, modlitwa zawsze się przyda :tak: :**

Tysia tak właśnie się zastanawiałam czy czasem się nie przeprowadzacie skoro Cie nie ma:tak: a kiedy masz termin @? Może żadna stymulacja nie będzie potrzebna! Trzymam kciuki :* a co gin powiedział o ciałku żółtym u Ciebie? Bylo widoczne, owulka potwierdzona?
Mam nadzieję że szybko się ogarniecie z przeprowadzką i wrócisz do nas! W końcu będziecie na swoim, super! :-)

Paulinka ciekawe czy rzeczywiście u mnie wszystko pójdzie dobrze i okaże się że mi naprawdę tą @ podprowadziłaś hehe ;-)

Akuku a jak u Ciebie daleko w cyklu? Bo z tego wszystkiego taka jakaś roztargniona jestem że się pogubiłam :-( trzymam kciuki żeby się udało :*

Miłego weekendu dziewczyny :*

Natka u mnie dzis 14 df i sluz mega plodny az wodnisty od wczoraj..mysle ze dzis lub jutro owu. Cykle erocily do normalnosci wiec sie ciesze ;) nawet chec na przytulanki jest.. dzialalismy w czwartek rano piatek rano a dzis zadzialamy wieczorem jesli mi humor nie minie ;) oby sie udalo w tym cyklu ;)

Tysia o jak fajnie ze sie nie przeprowadzacie .. hmm a moze do innego ginka co stymulacje zrobi ? Trzymam kciuki.

Kasiol jak sie czujesz ?

Nuska co u Ciebie ?

Zmykam bo mam duzo do roboty ;) buziaki.

Hej,

Akuku to zaciskam kciuki żeby to faktycznie była owulka i żeby się udało :tak: super że cykle wracają do normy :-)

A ja mam dziś niestety złe przeczucia-od wczoraj wieczora czuję się jakbym zaraz miała dostać @ :-( cały czas latam sprawdzać czy to już czy jednak nie.. A dziś jeszcze tempka zaburzona bo krótko spałam i zmarzłam w nocy ale nie wiem, czuję że chyba spada mimo wszystko:-(

Co tam u Was dziewczynki??

hej
natka miałam zupełnie tak samo, nie chciałam chyba uwierzyc zeby znów nie cierpiec, ale wierze ze za parę dni już będziesz spokojniejsza, co do bólu tez go miałam tylko nie mege mega mocny.Odpoczywaj niech sie dobrze zagniezdzi i zrób test znów:)Oby krech ciemniała!
tyska tak myslalam ze pewnie żyjecie przeprowadzka, czyli nic nie mówił o owulacji czy była ?
akuku trzymam kciuki:)
nusska czytasz nas jeszcze?

natka mocno kciuki trzymam !!

U mnie chyba po owu- wczoraj bol...i już sluzu mniej prawie wcale..

wczoraj staranek nie było.. no trudno ale były na przewczoraj i dwa dni tmu..co ma być to będzie...

ide tort robic..

dobrej nocki :)

teraz już oficjalnie :)
GRATULACJE NATKA:) nawet nie wiesz jak się ciesze;)
będzie dobrze:) to prezent na Boże narodzenie to wizytka serduszkowa:) Trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze:)

tyśka,akuku,nuśśka i na Was przyjdzie czas:) a może już w tym cyklu:)

akuku czuje sie w miarę ok:) takie niesmaki mam ale daje rade:) wizyta 18 grudnia to bedzie 18 tydzień, ciekawe czy uda się podejrzeć płeć, bo m. wszystkim mowi że chłopak ale jeszcze nie na 100 % :)

reklama
Natka jeszcze raz gratuluje!!!! Wszystko bedzie dobrze zobaczysz...maci swojego Aniola stróża który nad wami czuwa!!!

Do góry