reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej

akuku trzymam kciuki żeby się udało:-) fajnie że egz zdany, gratulacje!!! :tak: a torty śliczne, aż żal jeść i niszczyć ;-)

U mnie hmm nie wiem. Zrobiłam test ale miałam tylko ten co ostatnio i po minucie nic a po 3 pojawił się cień, a właściwie blada druga kreska. No i teraz nie wiem ale chyba to jednak felerne testy jakies...
Pisza żeby wynik skontrolować po minucie a po 5 "wyniku nie można juz odczytać". No i teraz nie wiem:p ale chyba postawie jednak na blad testów:-(

reklama
hej
natuś były góry i doliny bo były skoki progesteronu-a teraz bierzesz dupka wiec jest stabilnie, z taką tempką zastanowiłaby sie czy odstawiac dupka. Nic sie nie stanie jak weźmiesz 1-2 dni dłużej a moze pomóc! co do testów-hmm masz gdzies tesco? tam są pepino dość czułe, może spróbuj-ja wierze ze to nie wada testu-a w sumie 10 dpo to bardzo wcześnie! a ten bladzioch jest szybciej niz te wczesniejsze-to musi być to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mój bladzioch w 12 dc to był po paru godzinach jak test wyschnął:)
paulinka też trzymam kciuki za malutką! wiem że cuda się zdarzają!
akuku gratulację,powoli wszystko sie poukłada:)
tyśka pozdrowionka:)

natka kochana wygląda na to ze w 8 dpo miała implantacje bo po nim ladny skok... i jak dla mnie test który wychodzi 3 dni po i widać kreske to jest pozytywny. Idz kochana na bete lub kup inny test :) Jejku trzymam mocno kciuki!!
I tak jak KAsiol pisze nie odstawiaj dupka bo jak masz dostać @ to mimo ze bierzesz dupka to i tak dostaniesz a jak się udało to lepiej brac :D

fajnie ze wam się podobają torty :) milo mi bardzo :D:D

dziewczynki byłam na becie rano... chyba na tym zbankrutuję ;-)
kasiol robiłam pepino właśnie i to na nim mi te cienie wyszły ostatnio... a co do dziś to jeśli mam być obiektywna to nie był to cień tak jak pisałam rano tylko raczej blada kreska... bo ostatnio to były faktycznie cienie - widoczne pod każdym kątem ale w dobrym świetle. A ten bledzioch dzisiaj to w sumie nawet w półmroku widać. No ale jednak po minucie jeszcze go tak mega nie było, dopiero po jakichś trzech więc kto to wie. W każdym razie jakby co to nigdy więcej ich nie kupię jeśli okaże się że to jakieś felerne testy ;-)

akuku szkoda że tak daleko mieszkasz bo zamówiłabym u Ciebie torcik na jakąś okazję :-D

Akuku piękne te Twoje małe dzieła sztuki:)
Natka a ja Ci dzisiaj @ podprowadziłam, więc już nie dostaniesz:))))) Trzymam kciuki:)

Dziewczyny beta dodatnia ale bardzo mala bo 13,99 mIU. Niby to dopiero 11 lub 12dpo ale i tak niska.. Nie wiem czy spada czy po prostu dopiero zaczęła się produkowac i jeszcze nie podrosła...

Natka trzy dni temu betka była negatywna, a teraz już jest, więc spokojnie:)))) Daj się jej rozkręcić:)Gratuluję mamusiu i baaardzo się cieszę:)

Natka !!! Dopiero rosnie betka !! W koncu byla negatywna 3 dni temu .. jejku jaj sie ciesze !!! Aaaaa !! Teraz trzymam kciuki by wszystko bylo dibrze.!!! Malgosja napewno nad wami czuwa ;) ciesze sie bardzo ze sie udalo ;)

reklama
Dziewczynki negatywna byla w pon a dzis juz piatek... Takze zobaczymy co jeszcze przyniosa najblizsze dni... Z gratulacjami jeszcze poczekajmy :-) ale dziekuje Wam za wsparcie :**

Do góry