reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
natus boje sie pisać zeby nie zapeszyć, ale kciuki za ten twój cykl nadal zaciśnięte! głowa do góry kochana!
co do okularów to tak jak pisałaś, jest szansa ,że jak teraz ponosi to później już nosić nie będzie musiała bo wada nie jest duża:)
akuku i jaka decyzja? co tam u Was?
tyśka kiedy masz wizytkę?

zapomniałam wczoraj pisać ze zapomniała zapytać o płeć:) jakoś tak szybko ta wizyta zleciała że nie zdążyłam:)

dzięki za dobre myśli:*******8

reklama
Tysia wczoraj nie zdążyłam napisac ..wiem ze Ci smutnonjak innyn sie udaje..mialam identycznie ;( trzymam za was baardzo mocno kciuki!! W koncu sie uda! Musi!

Kasiol wzielam caly urlop otwieram firme i zobaczymy..albo wroce na max dwa dni albo noe wroce wcale.. zibaczymy mam jakies 6 tyg.

Akuku - pisz co to za firma ;) Będziesz torty robic i organizować imprezy?

Wizyta w przyszłym tygodniu we wtorek wieczorem.

hej,

kasiol no nie powiem, mnie też ten cykl zaskakuje... nie wiem co o tym wszystkim myśleć, no ale jedno jest pewne- czuję się hm dziwnie.. mam nadzieję że wszystko jest ok.
Co do okularów Kali to szansa jest duża, pamiętam jak moja kuzynka miała niecałe 4 lata i właśnie miała małą wadę plus zezowała. No i faktycznie po niecałym roku w okularach wszystko się cofnęło.
A co do płci to jeszcze macie czas żeby się dowiedzieć :-)

tyśka zadziałaliście?? :-) trzymam kciuki za pozytywny finał tego cyklu :tak:

akuku super! własna firma :tak: też zawsze chciałam otworzyć własny biznes ale do dziś brakuje mi odwagi... oby wszystko Ci się poukładało tak jak zaplanowałaś :tak:

ciekawe co u paulinki i nuuuśki...

Miłego popołudnia :tak:

Hej,

tysia wow, śnieg! Ale fajnie:-)
Co do mojego dziwnego czucia się to sama nie wiem. Brzuch mnie pobolewa, jajniki też jakby ale tak jakoś inaczej. No nie wiem sama jak to określić... Generalnie dziś rano czułam się tak jakbym miała @ dostać, teraz trochę się uspokoiło. No i według M. to (.)(.) mi urosły ale to chyba tylko jego wyobraźnia :-) choć faktycznie trochę pobolewają. Boję się czy znowu to nie torbiel jakaś albo co... Bo na ciążę to raczej nie wygląda bo owu jeśli była to 3-4 dni temu. Chyba jutro do gina na podglądanie podjadę jak się wkurzę...

hej
natuś moze warto podejrzeć co się dzieje-skok ładny i na razie boje sie zeby nie zapeszać ślicznie u góry... i z takich wykresów było szczęśliwie :)
tyśka ale macie fajnie ja chyba właśnie śniegu potrzebuje bo u nas tylko ponuro i bez sensu a taki śnieg trochę by nam rozjaśnił świat:)dziś wizytka u gin o 16:)

kasiol tak szybko kolejna wizytka? Mam nadzieję że nic się nie dzieje? trzymam kciuki :-) fajnie że znowu podglądniesz dzieciaczka :tak:

reklama
jestem, ale strasznie mi się tnie bb i nie da rady czytać nawet... Coś z tym muszę zrobić i wracam do Was:****

Do góry