reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej,

kasiol biorę dupka :-) tempka chyba przez temperaturę w pokoju taka bo przykręciłam grzejnik- gorąco mi było ostatnio.. I dziś byłam też jednak na becie dla świętego spokoju, wynik wieczorem... Bo te testy 10 to jednak dziwne są...
Co tam u Ciebie, jak się czujesz?

tyśka jak tam?

reklama
hej

to dobrze ze berzesz, oj trzymam kciuki i proszę napisz wieczorem jak wynik, bo bedziemy z niecierpliwością czekać;) a co z testami 10?
ja miałam minimalny cień cienia cienia ale pod lampke w 10 dpo ( chyba dobrze pamiętam...)

u nas ok, jakoś se trzymamy choć mdłości mam wieksze niż na poczatku:) jakies takie to pokrecone, z Kali nie miaam tak, a teraz cały czas zgaga, brzuch kłuje jakos tak dziwnie wiec sie gwałtownie nie podnoszę... bo takie to dla mnie niepokojące, choć jest to rzadko, ale jest... przewrażliwiona jestem chyba. Kalisia coraz wiecej mówi o Felku, wczoraj się pokłóciłam z nią i przyszła do mnie i mówi-Chciałam was przeprosić ciebie i Felka za moje zachowanie:)

Kasiol bo ja teraz kupiłam jakieś inne testy niż kiedyś bo tamtych nie było.. No i w sobotę zrobiłam i był cień cienia ale widoczny pod każdym kątem.. No i dziś to samo.. A przecież to mało prawdopodobne żeby takie bledziochy były w 6 i 8 dpo... Więc obstawiam niestety że to jakaś wada testów :( a druga sprawa że dopiero dziś doczytałam że te testy odczytuje się po 3 minutach a ja standardowo odczytałam po 5 więc może już być niewiarygodny. Dlatego poszłam na tą betę...
A Kali słodko się zachowała :-) fajnie że się tak cieszy z rodzeństwa:tak:

natus miałam kiedys takie testy-ale były to płytkowe-i one zawsze po 10-20 minutach wykazywały cień, były to testy z apteki i wiecej ich nie brałam, choć tak bardzo chciałabym żeby twoje okazały się zwiastunem dzidzi:) trzymam kciuki i czekam na wieczorne wiadomości od ciebie:)

tyska , akuku co tam u Was?

Akuku taki bledzioch to nie do końca pozytyw, nadal mam w głowie tą myśl że pewnie to błąd testów- nie sądzę żeby owu była wcześniej a przecież test tak szybko by wyjsc nie mógł-tak na logikę ehhh ... Wynik najwcześniej o 21 więc jeszcze trochę, mam nadzieję że wytrzymam bo myślę tylko o spaniu hehe, padam z nóg dzisiaj:-(

Kasiol ja nie mam kompletnie czasu... caly czas pieke torty ciasta ...

Natka czekam i mam nadzieje ze bda pozytywna bedzie.

reklama
Do góry