reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Witam ;)

Nuuuska - kurcze, dlaczego testy ie wychodzą? Temp dalej wysoko także trzymam kciuki ;)

Akuku - piękny tort ;) jak tam w pracy?

Na szczęście z meblami ok. Oczywiście będą z opóźnieniem ale będą. To najważniejsze.

reklama
Alr dzieki ze pytasz. Ciesze sie ze z meblami wsio ok.

Natka ja tez odrazu zauwazylam ze inaczej piszesz...uwierzylas ze z wami wszytko w pozasiu i to tylko przypadek ze Malgosia byla chora ;(
Los was zle doswiadczyl ale Malgosia teraz pilnuje was i zesle na was prawdziwy cud ..zobaczysz !!

Mowilam ze dostalam pierwsze zamowienie na tort panienski na sobote..
I teraz pyta kobitka o tort dla zolnierza na 30 ..zobaczymy czy sie zdecyduje.

hej
natka super wieści:) ale sie ciesze:) teraz do dzieła:)ja miałam 21 mm a pękły mi za 3 dni, ale moje były giganty:)

tyśka dobrze ze sie udało, kurde ufasz komuś a później nerwy;/ co do cyklu szkoda, ale kasa to właśnie najczęsciej blokuje plany:(
akuku piękny tort i świetnie że zamówienia spływają:)a jak praca-zaczełas od tego poniedziałku czy dopiero od następnego?
nuśśka piękna tempka niech nie spada:)

akuku ja nie liczę jakoś specjalnie że się uda. Fakt że uspokoiłam się trochę tym, że skoro my mamy wyniki ok to to był naprawdę przypadek... No ale jednak nadal czuję że to był znak że się może nigdy nie udać. Jakos to we mnie w srodku siedzi...
Fajnie że masz zamówienia na torty!:tak:

kasiol no wynik usg mnie zaskoczył ale nie powiedziane że to oznacza, że owulka była/będzie.. Jak tam u Ciebie?

tysia dobrze że się z meblami wszystko wyjaśniło :tak:

nuuuśka wow, ale tempka :tak: &&&&&&

Hej,

U mnie spadek zamiast wzrostu, więc pęcherzyk zapewne nie pękł. I pewnie nie ma na co liczyć że jeszcze pęknie bo pewnie już jest gigant jeśli się nie wchłonął. Wiedziałam że to byłoby za piękne żeby wszystko było u mnie normalne. No cóż, kolejne potwierdzenie tego co myślę...
Za to dół pleców i głowa mnie bolą :-(

nuuuśka ehh widzę że tempka spadła... Aj, jednak dobrze przeczuwałaś:-( tulę :*

Milego dnia :-)

witam.

Nuuuska :angry::no::wściekła/y::crazy::angry::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlaczego ta tempka poleciała?

Natka.... kurcze, ewidentnie jest nie halo skoro wzrostu nie ma. Chyba na twoim miejscu pomyslalabym o zmianie lekarza, a nawet KLN. W KLN maja przecież na codzien do czynienia z takimi przypadkami jak twój. Będą mieli większe doświadczenie żeby dobrac leki. Powinno się udac raz dwa, zwłaszcza ze wiesz co ci jest.

tysia do KLN się nie wybieramy, przynajmniej na razie. To chyba przez to że nie mam już takiego ciśnienia na to wszystko jak kiedyś... Wiem że jak ma się nie udać to i tak się nie uda, choćbyśmy nie wiem co zrobili... Zresztą problem z pękaniem pęcherzyków miałam już przed ciążą i pomogły na to zastrzyki z pregnylu. Na razie ich nie dostaję żeby zobaczyć właśnie czy organizm sam się wyreguluje czy nie.

akuku niby jest szasna że jeszcze podskoczy no ale sama nie wiem.. Zobaczymy:-)

reklama
hej
nuśśka :( piękny cykl, naprawdę "zdrowy" , wszystko zależy od ciebie kochana, ale zastanów się nad stymulacją cyklu z clo! co Ci szkodzi spróbować clo i monitoring cyklu, będziesz miała podgląd cyklu czarno na białym, a moze tylko troche trzeba wspomóc owulacje:)? ja nie mialam nawet zastrzyku na peknięcie tylko clo od 2 dc przez 5 dni i zobacz efekty:) miałam cykle jak twoje ostatnio, takie ładniutkie-ale co z tego jak bez szczesliwego zakączenia, a z clo?:)

natka mysle ze dopiero jutrzejsza, a nawet niedzielna tęmpka może potwierdzić przypuszczenie ze owu nie było. 21 mm to jeszcze nie giganty ( moje miały 27-29 mm po stymulacji-pękły same) wiec dzisiejszy spadek może być przed jutrzejszym skokiem-ja tez nie miałam wyrażnego mega skoku w dniu owu! zreszta nawet ovufrend wstawił granice nie tam gdzie faktycznie owu była- bolą cie plecy-bo pechol jest duży i pewnie pęka! trzymam za to kciuki! natka bedziesz znów mamą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uwierz w to
akuku co tam?
tyśka jak praca?
paulinka jak tam?

u mnie tak sobie, dzis ide do fryzjera i zgłupiałam bo z Kali chodziłam i to własnie na samym początku 6 tydzie chyba byłam na farbowaniu, a teraz teorie ze w 1 trymestrze nie wolno, wybiły mnie z rytmu... pójde bo sam odrost nie powinnien zaszkodzić, jakoś w ty nie wierze... ale wątpliowści głupie są:-(w dodatku brzuchol juz widać, dziwne , miałam troche zapasu po Kalinie ale teraz to jest zdecydowanie większy niż był, czuje nawet jak rosnie coraz bardziej. W dodatku w pachwilnie wyskoczył mi jakis guzek( nie wiem , czy to od zyły czy co za twór) który troche pobolewa, a jak dotkne za bardzo to robi sie sinawy-musze we wtorek zapytac co to bo sie zmartwiłam tym troche...
no i od wczoraj zamieszkała z nami moja przyszła najlepsza kolezanka- zmywarka:)

Do góry