reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

kasiol zobaczymy co będzie, czekam cierpliwie co się z tą moją tempką wydarzy:-)
A co do Ciebie to nie martw się na zapas, na pewno to nic groźnego z tym guzkiem, może Ci macica uciska jakąś żyłę i robi się takie zgrubienie? Ginka na pewno rozwieje Twoje obawy:tak:
Co do brzucha to ja też tak miałam, sama się dziwiłam że tak szybko są takie zmiany. Nawet zdjęcia robiłam co tydz i porównywałam hehe:) także wierzę że już Ci brzuszek urósł :tak:
Zazdroszczę zmywarki :-) my też się zastanawiamy nad zakupem:-)

reklama
Nie wiem czy wszystkie macie moja stronke tortowa w razie czego wstawiam fotki.

Jutro ide do pracy na 9 :(

Dzis 29 dc i czekam tak do 35 dc bo wydaje mi sie ze owu mialam 18-20 dc .
Ale watpie by sie udalo..

Zapomnialam zdjec wstawic :D

Załączniki

• 1413128061361.jpg
    1413128061361.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 59
Hej,

ja wczoraj calutki dzień poza domem, tak jak wyszłam przed 9:00, tak wróciłam dopiero po 23:-) także dziś musiałam trochę ogarnąć dom i dopiero mam chwilkę żeby sobie odpocząć z kubkiem pysznej herbatki :tak:

kasiol
no jednak jak widać tempka poszybowała w górę, ale jeszcze nie wstawiłam granicy bo się boję że jutro jednak spadnie ;-) ale mam nadzieję, że nie, że owu będzie potwierdzona jutrzejszym pomiarem i wreszcie wszystko u mnie wraca do normy!! A Ty kochana już niebawem wizytka :tak: ale super :-) wreszcie zobaczysz swoje maleństwo (albo maleństwa:-D) :tak:

nuuuśka jednak @ przylazła... kurczę :-( a jaki plan na ten cykl? Teraz masz histero?

akuku widziałam już na fb torcik :tak: cuuuo :tak: a na ile godzin jutro idziesz do pracy?

Natka tak myslalam ze tak bedzie z Twoja tempka ;) oby sie potwierdzila ;);)

U mnie jesli sie znowu nie udalo to wracam do pomiarow ..choc nie chce..ale teraz hest tak nieregularnie ze szok a tak to chociaz bede wiedziala kiedy @ przyjdzie mniej wiecej.

reklama
Hej:-)

kasiol no, mam nadzieję że teraz już nagle nie spadnie ;-) choć o dziwo ovufriend mi tak samo granicę ustawił-jak nigdy.
A Ty jutro wizytka, prawda? O której masz?

akuku miłej pracy:tak:

Do góry