reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

... bry.

Ja jakos bez humoru. Dzis u dentysty zostawiłam kupe kasy wiec raczej z monitporingu nici.
Przeprowadzka coraz bliżej, a lista do załatwienia coraz dłuzsza. Kasa się konczy.

Podczytuje was ale weny na pisanie brak.

reklama
tysia głowa do góry :tak: mam nadzieję że humor szybko powróci! Już niedługo się wprowadzicie.. Ale fajnie:-)

kasiol trzymam kciuki za jutro!! Daj koniecznie znać zaraz po wizytce :-) bardzo jestem ciekawa czy nosisz jedno dzieciątko czy bliźniaki :tak:

akuku jak pierwszy dzień w pracy?

Ostatnia edycja:
Natka a moze byc... mialam pracowac 3-4 dnie w tygodniu do 14..ale jak zwykle "im tak nie pasuje" i pracuje do 12.45 (po 3.45) od pn do pt.
Jak tylko sie torty rozwina to zostawie sobie jeden dzien i wrazie jak bym miala cisze z tortami to bede miala opcje nadgodzin.

Milego dnia.

jestem:-)
jest JEDEN FELEK:-) w sumie sie ciesze, z każdej opcji bym się cieszyła, ale tak tez jest super:)
na usg wiek 8 tyg i 3 dni, i 8 tyg i 4 dni:-)a ze staranka byly codziennie więc i chłopak i dziewczynka wchodzi w gre-choc na zdjeciu Kali szukala siusiaka:-) w sobote ide na oddzial na 4 dni na badania-miałam opcje zrobic je prywatnie albo położyć sie na 4 dni i zrobią mi wszystkie.Dostałam skierowanie na usg prenatalne-niestety na kase chorych juz sie nie dostane i musze isc prywatnie, wiec co zaoszczedzilam to strace tam... dostałam tez luteine-2 opakowania po 2*2 i troche sie zdziwiłam -bo mam torbiel cialka żółtego na lewym jajniku-tym moim felernym-bo zawsze go czułam... jak to możliwe skoro były widoczne dwa cialaka żółte po owulacji? ciałko cofneło sie na jajnik? co wiecej wszystko jest ok, a luteina jest tak poprostu dlatego ze cykl był stymulowany a jakos mi to nie gra.Na skierowaniu zresztą ( bo musiała cos napisac) mam bole brzucha i torbiel. Wiec niby wszystko cacy a jednak nie ?

edit serduszko pięknie bije;)

natka ty sie dobrze czułaś po badaniu? jakoś czuje delikatne skurcze , chyba odrazu wezne tą luteine;/

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiol - super info ;)
Najwazniejsze ze serducho Felka bije ;)
A luteina pewnie żeby dmuchac na zimne. chociaż jak dla mnie trochę bez sensu - w cyklu stymulowanym lutki nie dostalas a jak się udało to teraz luteina? :nerd: no ale ja się nie znam.

Do góry