reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej:)

kurcze dzisiejsza wiadomośc o śmierci Ani P. tak mnie zdołowała ,że nie mogę się ogranąć:( coraz cześciej tak młode osoby odchodzą

edit.
tyśka jak tam ? nadal trzymać kciuki?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
ale cichutko tutaj...

kasiol dla mnie też ta wiadomość była szokiem, myślałam że jakoś uda jej się pokonać to paskudztwo...

co tam u Was dziewczyny? ja mam w pracy taki młyn, że nawet nie mam czasu na forum zaglądać... nuuuśka widzę że tempka ładnie się utrzymuje :tak: masz zamiar testować przed terminem @?

natka a ja dzis lenia miałam ze szok, od jutra musze się zabrać ostro do pracy:) a jak u Ciebie? masz sporo pracy sezonowo czy tak cały czas kocioł? u nas najgorzej do grudnia, później już leci...
nuśśka 10 dpo to wcześnie-ja miałam mega bladziocha ale to mega-dlatego i tak czekałam na powtórkę-ale podobno wychodzą czasem pozytywne-ja wtedy mojego uznałam za omam wzrokowy:tak:

akuku, paulinka, tyśka :-D

kasiol lenia miałaś powiadasz ;-) no bo poniedziałki są najgorsze żeby się zmusić do roboty hehe ;-)
u mnie generalnie cały czas pracy jest bardzo dużo. Po powrocie z urlopu miałam trochę więcej luzu bo nie miałam typowo swojej roboty, tylko w związku z tym, że jak wracałam na początku wakacji to zaczynał się sezon urlopowy to po kolei zastępowałam koleżanki. A teraz już znowu zostało to wszystko podzielone tak jak było przed moją ciążą także roboty tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć. Ale byłam na rozmowie, poprosiłam o podwyżkę bo zarabiam sporo mniej niż te osoby, które robią to co ja, i zobaczymy czy się uda (choć jestem sceptycznie nastawiona, bo ciągle wszyscy mówią, że kasy nie ma i podwyżki mamy zamrożone już od trzech lat....)

Witam.

@ przyszła w terminie. Zreszta pisałam wam ze już brzuch boli wiec lada dzien.... Tymczasowo nie mam sił, bo każdą wolna chwile jesteśmy na budowie. Musze do gina się umowic na monitoring ...

hej
tyska a jednak:( trzymam kciuki za monitorowanie cyklu-niech bedzie szcześliwe jak w moim przypadku:) to kiedy sie wprowadzacie?

nuśśka testowałaś? co tam u Ciebie?
akuku jak z pracą?
paulinka co tam u Was?
natka widziałam ze jutro wizyta, ciekawe co tam ginek podejrzy ...

Kasiol wracam do pracy w poniedzialek (wczoraj dzwonili) na 9-14
Jeszcze nie znam szczegulow...staramy sie nadal..dzis mam 25 dc i nie wiem kiedy mialam owu i czy juz mialam (ale chyba w ostatnich dniach )
Tak czy siak co 2-3 dzien sie staramy nadal bo moze sie opozni jak w ostatnim cyklu..
Oby szybko sie udalo.

tysia dobrze przeczuwałaś jednak... :( oby udało się na monit umówić :tak:

kasiol no zapisałam się do gina choć pewnie nic ciekawego się nie dowiem patrząc po moich ostatnich cyklach. no ale cóż :-) już naprawdę inaczej do tego wszystkiego podchodzę niż kiedyś... będzie owu to będzie, nie to nie- i tak nie powiedziane że kiedyś się uda... w sumie to jadę do gina bo mnie M. poprosił a on dla mnie też zrobił coś na czym mi zależało więc i ja się dla niego poświęcę trochę heh ;-)
a jak Ty się czujesz? jeszcze trochę i wizytka :tak:

akuku no, w końcu Ci się z tą pracą coś wyjaśniło... mam nadzieję że pójdą Ci choć trochę na rękę z godzinami :tak:

nuuuśka ale piękna i stabilna ta Twoja II faza (wiem, pisałam już, ale nadal napatrzeć się nie mogę :-)) jutro testujesz? zaciskam kciuki i daj koniecznie znać jak wynik!!
paulinka a jak tam u Was?

reklama
hej :))))

U mnie leci pomalutku, teraz byl troszke zalatany czas, bo z Ola zalatwialismy paru lekarzy, w tym laryngologa, bo Olusia miala planowany zabieg na uszka w polowie pazdziernika, na szczescie okazalo sie, ze nie bedzie musiala go miec bo wyniczki sa nadal dobre :happy2: bardzo sie ciesze. W pracy dalej bez zmian, wiecie ze szefowa zaczela Nam grozic ze Nas zwolni ????????????/ Przewczoraj nawrzeszczala na kolezanke mowiac, ze ma TYLE innych na Nasze miejsca, ze wszystkie Nas wyrzuci. Dreczenie i mobbing..:zawstydzona/y: to sie chyba fachowo tak nazywa prawda ?:/ a dopiero co w zeszlym tygodniu powiedziala, ze za to premie dostaniemy, a teraz przeszla w grozby ? czlowiek przychodzi zastraszony do pracy i mysli co dzis mnie nowego spotka, ale na pewno nie bedzie to nic pozytywnego. Szkoda slow...coraz gorzej sie dzieje.

natka zapisuj sie fdo gina i to juz !! M. dobrze mowi !! a jak w ogole Wasze wyniki wyszly bo nie doczytalam ? A co do mnie, nie wiem czy bede testowac, wiesz ze ja z tych bojacych du* wiec chyba poczekam do czwartku i jesli tempka drastycznie nie spadnie, to ew. w czwartek zatestuje...no ale ja sie nie oszukuje. Z taka iloscia serduch, kiepsko osadzonych raczej szans nie ma za duzych, bo i z 6-cioma pod rzad sie nie udawalo. Wydaje mi sie, ze u mnie pomoze stymulacja, niestety przez badania Olusi, znowu musialam opuscic wizyte u swojego ginekologa :zawstydzona/y:chyba nigdy sie nie wybiore.

akuku Ty wiesz ze ja mialam pare razy drugie podejscie do owulacji. No i czesto gesto mowi sie, ze te pozne owulacje saszczesliwe :) tego sie trzymajmy a Ty dzialaj ! :)

tyska czyli jednak ? a myslalam ze @ nie zawita :( masz racje z tym monitem, ja dzieku temu dowiedzialam sie o problemach z cienkim endo, pewnie w innych okolicznosciach do tej pory zylabym w nieswiadomosci :dry: noo a kasiol dzieku temu zafasolkowala wiec czym predzej na monit ! :D

kasiol jak milo sie patrzy na Twoj suwaczek kochana . Mam nadzieje, ze na usg zobaczysz dwa piekne serduszka :-)

Do góry