hej
)))
U mnie leci pomalutku, teraz byl troszke zalatany czas, bo z Ola zalatwialismy paru lekarzy, w tym laryngologa, bo Olusia miala planowany zabieg na uszka w polowie pazdziernika, na szczescie okazalo sie, ze nie bedzie musiala go miec bo wyniczki sa nadal dobre
bardzo sie ciesze. W pracy dalej bez zmian, wiecie ze szefowa zaczela Nam grozic ze Nas zwolni ????????????/ Przewczoraj nawrzeszczala na kolezanke mowiac, ze ma TYLE innych na Nasze miejsca, ze wszystkie Nas wyrzuci. Dreczenie i mobbing..
to sie chyba fachowo tak nazywa prawda ?:/ a dopiero co w zeszlym tygodniu powiedziala, ze za to premie dostaniemy, a teraz przeszla w grozby ? czlowiek przychodzi zastraszony do pracy i mysli co dzis mnie nowego spotka, ale na pewno nie bedzie to nic pozytywnego. Szkoda slow...coraz gorzej sie dzieje.
natka zapisuj sie fdo gina i to juz !! M. dobrze mowi !! a jak w ogole Wasze wyniki wyszly bo nie doczytalam ? A co do mnie, nie wiem czy bede testowac, wiesz ze ja z tych bojacych du* wiec chyba poczekam do czwartku i jesli tempka drastycznie nie spadnie, to ew. w czwartek zatestuje...no ale ja sie nie oszukuje. Z taka iloscia serduch, kiepsko osadzonych raczej szans nie ma za duzych, bo i z 6-cioma pod rzad sie nie udawalo. Wydaje mi sie, ze u mnie pomoze stymulacja, niestety przez badania Olusi, znowu musialam opuscic wizyte u swojego ginekologa
chyba nigdy sie nie wybiore.
akuku Ty wiesz ze ja mialam pare razy drugie podejscie do owulacji. No i czesto gesto mowi sie, ze te pozne owulacje saszczesliwe
tego sie trzymajmy a Ty dzialaj !
tyska czyli jednak ? a myslalam ze @ nie zawita
masz racje z tym monitem, ja dzieku temu dowiedzialam sie o problemach z cienkim endo, pewnie w innych okolicznosciach do tej pory zylabym w nieswiadomosci
noo a kasiol dzieku temu zafasolkowala wiec czym predzej na monit !
kasiol jak milo sie patrzy na Twoj suwaczek kochana . Mam nadzieje, ze na usg zobaczysz dwa piekne serduszka :-)