reklama
Nuuuśka ja myślę, że owu u Ciebie była tak jak zaznaczyłaś albo dzień wcześniej tak czy siak myślę, że serduszka wpasowaliście idealnie! Trzymam kciuki za to, by był efekt w postaci dwóch kreseczek :-) &&&&&
Co do pracy to dobrze zrobiłaś, że się zbuntowałaś. Jak się człowiek nie odzywa tylko potulnie robi co mu dają to zwalają mu na głowę coraz więcej roboty- wiem z własnego doświadczenia bo kiedyś sama siedziałam cicho jak mi dowalali kolejne sprawy do zrobienia...
akuku przykro mi z powodu chrzestnego...
U mnie strasznie dużo roboty... a jutro prawdopodobnie będą dzwonić z kliniki gen. w sprawie wyników M. i moich. Trzymajcie kciuki żeby wszystko wyszło ok...
Co do pracy to dobrze zrobiłaś, że się zbuntowałaś. Jak się człowiek nie odzywa tylko potulnie robi co mu dają to zwalają mu na głowę coraz więcej roboty- wiem z własnego doświadczenia bo kiedyś sama siedziałam cicho jak mi dowalali kolejne sprawy do zrobienia...
akuku przykro mi z powodu chrzestnego...
U mnie strasznie dużo roboty... a jutro prawdopodobnie będą dzwonić z kliniki gen. w sprawie wyników M. i moich. Trzymajcie kciuki żeby wszystko wyszło ok...
kasiol
Fanka BB :)
hej
akuku przykro mi z powodu wujka
tyśka wizyta 14 na 12:30, na szczescie okazało sie ze kadrowa źle wyliczyła urlop m. i ma jeszcze 4 dni więc pójdziemy razem
nuśśka oby już tak wysoko zostało chyba jakoś podobnie twój termin @ która nie przyjdzie i moje usg co do obowiązków dziewczyny maja racje postąpiłaś prawidłowo
natka co tam jak samopoczucie?czekam na wyniki i trzymam kciuki;-)
akuku przykro mi z powodu wujka
tyśka wizyta 14 na 12:30, na szczescie okazało sie ze kadrowa źle wyliczyła urlop m. i ma jeszcze 4 dni więc pójdziemy razem
nuśśka oby już tak wysoko zostało chyba jakoś podobnie twój termin @ która nie przyjdzie i moje usg co do obowiązków dziewczyny maja racje postąpiłaś prawidłowo
natka co tam jak samopoczucie?czekam na wyniki i trzymam kciuki;-)
Akuku
Kasiol to byl moj kuzyn i byl tez chrzestny i mial 43 lata
Z pracy dalej nie zadzwonili ..ja dzwonilam wczoraj ale oczywiscie nie ma nikogo z kim moglabym porozmawiac... ;( kur.wa kolejna wyplata bedzie mniejsza ;(
Ide robic ciasto drozdzowe ze sliwkami ... a waga spada powoli ale spada z czego sie ciesze bardzo
Ja jak sobie wsadze w glowe ze jestem na diecie to po kilku dniajlch sie zazeram jak swinka..a tak jem sobie na co mam ochote ale z glowa
Dzis pofolguje bo i chipsy mam i drozdzowe upieke ale raz mozna
A ze kruszonka juz zobiona i sliwki obrane to drozdzowy przelozyc nie moge a chipsy chodza za mna juz od dluzszego czasu haha
Z pracy dalej nie zadzwonili ..ja dzwonilam wczoraj ale oczywiscie nie ma nikogo z kim moglabym porozmawiac... ;( kur.wa kolejna wyplata bedzie mniejsza ;(
Ide robic ciasto drozdzowe ze sliwkami ... a waga spada powoli ale spada z czego sie ciesze bardzo
Ja jak sobie wsadze w glowe ze jestem na diecie to po kilku dniajlch sie zazeram jak swinka..a tak jem sobie na co mam ochote ale z glowa
Dzis pofolguje bo i chipsy mam i drozdzowe upieke ale raz mozna
A ze kruszonka juz zobiona i sliwki obrane to drozdzowy przelozyc nie moge a chipsy chodza za mna juz od dluzszego czasu haha
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Akuku bardzo przykre to co spotkało Twojego chrzestnego. Niech teraz sobie śpi spokojnie- tam żona już go nie będzie gnębić..
Nuuśka ból jest zawsze przed owulacją, a nie w trakcie, więc jak dla mnie to trafiliście idealnie w synusia He he no i zaciskam
Kasiol już się nie mogę doczekać Twojej wizyty Ja chcę bliźniaki)))
Tysia, Natka:*****
Nuuśka ból jest zawsze przed owulacją, a nie w trakcie, więc jak dla mnie to trafiliście idealnie w synusia He he no i zaciskam
Kasiol już się nie mogę doczekać Twojej wizyty Ja chcę bliźniaki)))
Tysia, Natka:*****
kasiol samopoczucie u mnie ostatnio lipa więc za dużo się nie odzywam.. A na telefon z wynikami nadal czekam, popołudniu dopiero będzie prawdopodobnie bo tak będzie lekarz w klinice.
Ale ten czas leci, Ty jeszcze dwa tygodnie i masz wizytkę :-)
akuku masakra w tej Twojej pracy... Nieciekawie tak kolejny miesiąc bez wypłaty...
Ale ten czas leci, Ty jeszcze dwa tygodnie i masz wizytkę :-)
akuku masakra w tej Twojej pracy... Nieciekawie tak kolejny miesiąc bez wypłaty...
tysia123
Dzięki dziewczynki za kciuki, ale u mnie w tym miesiącu nici z dwóch kresek. Wczoraj bolał mnie brzuch na @. A ostatnio mam tak ze mniej więcej 5 dni przed @ boli mnie brzuch. Także zapowiada się ze małpa jak zwykle w terminie, zaraz po weekendzie.
kasiol
heja
natka jak wyniki?
tyśka trzymam kciuki nadal mimo wszystko
natka jak wyniki?
tyśka trzymam kciuki nadal mimo wszystko
reklama