reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka jak wyniki ???

Kasiol jak sie czyjesz ciezaroweczko ??? Hihihi :)

Aa i moj Viki ma pierwsza milosc szkolna..dzis sie pyta czy kupimy kwiatki dla Seira (nie wiem jak pisze sie jej imie;))
Tylko skad on ztymi kwiatkami wyskoczyl maly romantyk? Hahaha ;);)
W sumie Alex zawsze daawal zrywane kwiatki pania w przedszkolu i pani w szkole ;);)

reklama
hej
ale lovelas z Alexa:) fajnie że się dobrze czuje w szkole i odważny z niego facet:)

natka zaczynam się martwić ze nie piszesz:-(oby wyniki były dobre!
paulinka w sumie wiem ze bede sie cieszyć z bliźniaków ale będzie to tez bardzo trudny okres,przyjmę każdą wiadomość z radością:tak:

u mnie ok, zaczełam się ważyć w terminie @ i na razie 0,4 kg więcej, musze sie pilnować troche bo ostatnio przesadziłam:tak:zresztą w razie bliźniaków każde kilo zbędne to tylko mój wysiłek będzie ...zajadam sie jabłkami do słodyczy nie ciągnie:)

Hej,

Jestem dziewczynki! Normalnie nie mogę się z niczym wyrobić... Co do wyników to nikt wczoraj nie dzwonił, więc sama dziś zadzwoniłam. Okazało się że lekarza wczoraj nie było bo musiał być w szpitalu. Ale ta babeczka z rejestracji bardzo go poprosiła i wziął dziś te wyniki, do 20:00 ma dyżur i ponoć ma te wyniki obejrzeć. Jak wszystko będzie ok to w pon odda tej babce z rejestracji żeby mi wysłała. A jak coś będzie nie tak to ma niby zadzwonić... Zobaczymy jak to będzie...

kasiol taki przyrost wagi to żaden przyrost :-) nie martw się kochana i odżywiaj się zdrowo :-) ja przez te moje 3 miesiące z haczykiem gdy byłam w ciąży przytyłam prawie 5 kg mimo że w sumie dużo więcej nie jadłam:-)

akuku ach pierwsza miłość:-) ale fajnie:-)

He he :) Akuku jeszcze trochę i będziesz TEŚCIOWĄ:))))

Kasiol ja w pierwszej ciązy przytyłam 25 kg, z czego jakieś 15 kg przez ostatnie 8 tygodni... Woda...
Z Marcelem za to schudłam 300g:) Ale to były miesiące męki. No i z Marcelem też jadłam jabłka chociaż w sumie to je nie bardzo lubię:) Po części z ochoty, po części dlatego, że jako nieliczne nie śmierdziały:)

Natka i jak?

Paulinka tfu tfu on na niecale 5lat... a jusz sluszalam ze 9 letni chlopiec zostal tata ! Aaaa !
Tak wiec chyba prezerwatywy szybko zakupie hahaha

heja:)

natus i jak wyniki?
tyśka mimo wszystko licze na super wieści na początku tygodnia:) jako przedbiegi przed nuśśki szczęśliwym zakończeniem na koniec tygodnia:)
akuku co tam ? jakie ciasta dziś pichcisz:)
paulinka o matko 25 kg, ja przy Kali tez duzo przytyłam ale dokladnie nie pamiętam, ale z pewnością za dużo:-Dpo porodzie miałam 13
kg do zrzucenia i długo mi szło...ale z Kali jadłam słodycze, teraz na razie mnie nie ciągnie:) ufff

Kasiol hihi :) mysle co by tu upichcic ;D
Albo dtozdzowe z truskawkami albo cos z kremem. Jakis torcik chce zrobic :) tylko chyba jednak nie dzis bo przy okazji zdjecia porobie a ozdob nie mam.

Hej,

dziewczynki nie wiem jak wyniki, nie dzwonił lekarz więc mam nadzieję że są dobre i w poniedziałek będą wysłane. Zobaczymy czy przyjdą... Poczekam do środy i jakby co to tam zadzwonię:tak:
A poza tym u mnie dziś do bani więc nawet nie wiem co więcej napisać bo ani to wszystko nie ma sensu ani nie mam siły... Chciałabym żeby to wszystko się po prostu skończyło, a nie żebym musiała z każdym dniem tak bardzo męczyć się życiem jak dziś... Ehh..

kasiol a jak tam dziś się czujesz? Mam nadzieję że samopoczucie w porządku :tak:

paulinka ale miałaś różnicę, w pierwszej ciąży tyle na +, a w drugiej schudłaś :-) rzadko się chyba zdarza żeby była aż taka różnica:tak:

nuuuśka ale masz ładną i stabilną tą drugą fazę :tak: zaciskam kciuki &&&&&

reklama
Natka w pierwszej ciąży miałam nadciśnienie przez co woda mi się zatrzymywała w organiźmie. Dwa tygodnie po porodzie było -20 kg i tylko pięć do wagi startowej:)

Do góry