reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

no miało być 3 miesiące, a będzie 4,5:) Teraz na przełomie listopada i grudnia rodzi moja siostra, a na przełomie stycznia i lutego druga przyjaciółka:) No i wszyscy to chłopcy:)))))

reklama
hej hej :))

Wpadam a tu takie wiesci :D

kasiol Kochana gratulacje !!! no nareszcie cos sie ruszylo na watku :-D:-D pamietaj ze mialas dwa cialka zolte z co za tym idzie moga byc dwa pecherzyki :D bo test jak na 12dpo wyrazny bardzo :rofl2:

U mnie za to przygotowania do @..wrocilam do pomiarow tempki, od pazdziernika chce wrocic do gina i rozpoczac leczenie.

natuś co u Ciebie ??

akuku ja tez jestem za badaniem prolaktyny, ktory Ty dzis masz dc ?

paulinka, tysia dla Was wielki buziak :* oby wszystko ukladalo sie tak jak powinno :)

Hej,

nuuuśka fajnie że jesteś:tak: widziałam właśnie że wróciłaś do pomiarów, przynajmniej będziesz wiedziała co i jak. I dobrze że wracacie od nowego cyklu do starań z nowymi siłami:tak:
U mnie tak nijak w sumie- jak widać po wykresach wszystko mi się pokręciło. Teraz jak do poniedziałku nic się nie zadzieje w kierunku skoku tempki to umówię się chyba do gina żeby zobaczyć czy czasem torbieli jakiejś nie mam czy coś. A od następnego cyklu chyba odpuszczam wszystko całkowicie łącznie z pomiarami bo mam już dosyć wszystkiego. Zresztą zauważam że im bliżej listopada tym mi gorzej psychicznie, no ale co zrobić. Widać tak ma być:-)

Co tam u Was dziewczyny dzisiaj?

Miłego dnia:-)

hej
pożarło mi wiadomość;/
nusśka fajnie że wracasz do gry,nie ma co się poddawać! mam nadzieje ze odblokowałam wątek i teraz co miesiac bedą dobre wieści:tak:a i odganiam od ciebie @ na ktorą czekasz/nie czekasz;-)co do bliźniaków, w sumie byłabym w szoku mimo ze były dwa pechole,ze sie udało:-D jutro chce zrobic test dla porównania , choc brzuch pobolewa... martwie sie jak nigdy
natka tempka lekko w góre, jak przeczucia? czy ty nie miałaś policystycznych jajników wczesniej? nie powinnaś mieć stymulacji? warto iść do ginka:tak:
akuku przyjemnego lotu:-)
paulinka to ale będzie banda:tak: gratulacje dla mamy Leonka:tak:
tyśka co tam u Ciebie?

kasiol ten ból brzucha to norma na początku. Także nie martw się na zapas :-) kiedy do ginki idziesz?
Co do jajników to tak, mam PCO, ale szczerze mówiąc nie mam ani sił ani chęci na stymulację, wtedy mimo stymulacji i tak się nie udało a samopoczucie (zwłaszcza w pierwszym cyklu) było straszne. Co najwyżej mogłabym zgodzić się na pregnyl o ile pęcherzyki ładnie rosną. Ale sama nie wiem, praktycznie pogodziłam się z tym że pewnie nigdy się nie uda i chyba się powoli wypalam jeśli chodzi o to wszystko.
A jak tam M., jak zareagował na nowinę?

natko nie trać wiary! ja tez źle sie czułam ale teraz widze ze warto było! cykle Ci sie wydłużyły, ja bym poszła do gina to sprawdzić:)

co do wizytki to nie wiem jak to jest, po 6 tygodniu od ostatniego terminu @ czy po 6 tygodniach od owulacji? mam sie tak umówić żeby juz było serduszko, wcześniej nie ma co... zresztą w poniedziałek zrobię badanie moczu, jak wynik będzie zły to od razu dzwonie, dziś nie mogłam spac no i znów bolało , najśmieszniejsze jest to że jak boli to boli a za chwile nic nie czuje;/ jem żurawinę, pije dużo...
m już wie:) napislam mu sms-bo jest pod jarocinem na szkoleniu:) że Felek w drodze:) odpisał że super i ciekawe ile Felków wyskoczy:)

a wczorej baba wjechała mu w tyłek mamy auto mega pocharatane a na dodatek wieczorem Kali zrzucila tableta i pół ekranu jest czarne:-D
brzuch pobolewa i chodzę jakoś tak jak w chmurach:)

reklama
Kasiol trzymam kciuki za Felków dwóch:)
Natka no u Ciebie coś się z tymi cyklami porobiło... Takie kiedyś były ładne, a teraz to trochę przypominają Nuuśki długie cykle... Może potrzeba jeszcze trochę czasu, zeby wszystko doszło do siebie... Albo może rzeczywiście warto iśc do lekarza.
Akuku spokojnej pordóży:)
Nuuśka:)))
Tysia a co tam u Ciebie?

U nas po staremu... Mikołaj łobuz mały, Marcel coraz bardziej rozumny, cały czas chce siadać. Łape za palce i się podciąga do góry. We wózku już też próbuje różnych kombinacji, żeby usiąść:)

Do góry