kasiol u mnie cykle na stymulacji były kiepskie, mały skok tempki i w ogóle, za to po 3 miesięcznej kuracji stały się super ładne. No a teraz znowu du.pa :/ nie wiem co będzie, zobaczę. Ale naprawdę nie wiem, nie mam sił walczyć. Widzę po sobie że straciłam całkiem ochotę i nadzieję, pogodziłam się z tym wszystkim. Przynajmniej na razie.
Zobaczymy jak tam owu, czy się zdecyduje czy nie bo jajniki mnie bolą strasznie dzisiaj. Jak nic się nie zadzieje to naprawdę przejadę się zobaczyć co i jak, żeby mieć pewność że nie dzieje się nic złego.
Fajnie że M. się ucieszył, a tak nie chciał hehe :-) a co do samochodu i tableta to rzeczywiście pech, ale nie martw się, ponaprawiacie i będzie ok:-)
Co do tygodni to liczy się od pierwszego dnia @, u mnie w 48dc było serduszko przy owulce w 18/19dc :-)
paulinka ani się obejrzysz a Marcel już będzie biegał hehe ;-)
Zobaczymy jak tam owu, czy się zdecyduje czy nie bo jajniki mnie bolą strasznie dzisiaj. Jak nic się nie zadzieje to naprawdę przejadę się zobaczyć co i jak, żeby mieć pewność że nie dzieje się nic złego.
Fajnie że M. się ucieszył, a tak nie chciał hehe :-) a co do samochodu i tableta to rzeczywiście pech, ale nie martw się, ponaprawiacie i będzie ok:-)
Co do tygodni to liczy się od pierwszego dnia @, u mnie w 48dc było serduszko przy owulce w 18/19dc :-)
paulinka ani się obejrzysz a Marcel już będzie biegał hehe ;-)