reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol nie mysl o moich testach dzisiaj ;) nie sa wazne ;) zrobie krew i wszystkk bedzie jasne.. jesli przez karmienie to widac nie jest mi dana kolejna ciaza ale ale ja mam trojke dzieci !
Ale teraz mam dobry dzien Kasiol ! Dziekuje Twojej fasolce ;)
Buzka.

reklama
akuku wszystkiego najlepszego:-)
Mówię Ci, zrób badanie poziomu prolaktyny :-)

kasiol to życzymy żeby to był upragniony synek ;-)

Kasiol podobno jak test wychodzi przed terminem @ to dziewczynka ;);) ale ja wiem ze Ci obojetnie bo ja po dlugich staraniach tez tak mialam... ;)

kasiol wiadomo że i z chłopca i z dziewczynki będziesz się cieszyć, najważniejsze żeby było wszystko ok.
A M. już wie? Jak zareagował?

wrzesien 040.jpgudało mi się wrzucić:) na razie jeszcze troche blada, oby ciemniała...:)

Załączniki

• wrzesien 040.jpg
    wrzesien 040.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
Kasiol widać bardzo ładnie:) Mi pierwszy bladzioch wyszedł 11dpo wieczorem i mam jednak chłopaka:) Więc jak dla mnie płeć to kwaetia otwarta jeszcze:) Dzisiaj szczęśliwy dzień, bo moja przyjaciólka urodziła Leonka:) tak się cieszę:)

reklama
Do góry