reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku na pewno znajdziesz chwilę czasu żeby do lab skoczyć:tak: idź najlepiej do takiego gdzie wyniki są przez internet (np. Diagnostyka) to nie będziesz musiała odbierać ich osobiście :-)
A Ty sama lecisz? Czy ja coś pokręciłam że Emilka chrzest macie teraz?

reklama
Natka sama z emilkiem na chrzest mojego bratanka i ja bede chrzestna ;)
Nie wiem czy zdarze bo w sumie mam jeden dzien poniedzialek a w poniedzialek jafe do tesciow...
Zobaczymy nie pali sie :)

No właśnie coś mi nie pasowało akuku z tym chrztem ;-) bo tak sobie pomyślałam że dziwne by to było jakbyś chrzcić Emila leciała sama bez M. i dzieci :-) hehe, to teraz już wszystko jasne :-)
Mam nadzieję że mimo wszystko uda Ci się wygospodarować chwilkę na to wyskoczenie do laboratorium :tak:

kasiol a nie próbowałaś żurawiny suszonej jeść albo soku pić? Są też takie kapsułki z żurawiną, a ona bardzo dobra jest na wszelkie problemy z pęcherzem.

Kasiol !!! Aaaaaaa co za piekny prezent w moje urodzjny !!! Oczywiscie dla Ciebie ale dla mnoe wielka radosc ;)
Gratuluje i marsz do ginki nkech da dupka w razie w ! Buziaczki w brzusio !

Ja dzis testowalam i dalej nic ;) czyli Emis tak mi hormony podkreca ;)

dzięki kochane:-D:-)
jeszcze nie mogę w to uwierzyć:-) myślę, żeby zrobić badanie moczu i zobaczyć co i jak, zadzwonić do ginki co mam robić, choć wiecie co, z Kali w ciaży miałam identycznie, myślałam że się przeziębiłam, a już byłam w ciąży i jakoś samo mi to przeszło.Wogóle oprócz CLO ten cykl miał wiele podobnych wydarzeń co z ciążą z Kali, oby synek był silny i trzymał się mocno!!

akuku kurcze co z tymi testami, ale ty miałaś tak z jednym synkiem? chyba ze owu miałaś dopiero w terminie @?

reklama
Do góry