reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej,

akuku M. zdecydował się na jedną ofertę pracy, z tym że jeszcze umowy nie podpisał, dopiero jutro ma być. Z tym że jest też pewne "ryzyko" bo na pierwszy miesiąc jest okres próbny bo to nowy punkt i muszą sprawdzić czy będzie się interes jakoś kręcił. Także na razie pewności nie ma co i jak... Ale M. stwierdził że zaryzykuje bo całkiem dobre warunki... Zobaczymy co będzie.
Nie przejmuj się podróżą, na pewno wszystko co potrzebujecie zabierzecie :-)

kasiol a jak tempka dziś? Kurcze, Ty idź z tym pęcherzem do lekarza najlepiej bo miesiąc w miesiąc masz to samo... Niech Cię przebadają, może da się coś na to zaradzić!

Edit: już widzę tempke kasiol :-) nie zapeszam tylko zaciskam kciuki! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.

Kasiol - mooooooooocno trzymam kciuki. Potrzebujemy pozytywnych inf ;)

Ciekawe co tam u Nuuski ....

Natka - daj znac czy umowa podpisana. Fajnie ze udało się z pracą.

Akuku - a wy całą rodzinka lecicie? Jak z 3 maluchów to rzeczywiście wyprawa ..... Testowałaś jeszcze?

>>>>>>>>>>>>

Ja zinnej beczki - mamy oczyszczalnie tak jak chcieliśmy ;) Ale ile nas to nerwow kosztowalo :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny a jakie jezzcze moge badania z krwi zrobic jesli tk nie ciaza to co ?

@ nie przyszla.
Natka to oby interes sie rozkrecil.

Tyska ja sama z emilkiem...ale dla mnie wyprawa tak czy siak.. wracamy dwoma samolotami no i krotko bede wiec lipka.

Akuku ja bym zbadała prolaktynę- jeśli jest bardzo wysoka (co jest możliwe skoro tak dużo karmisz) a to nie ciąża to na pewno to jest powód że @ nadal nie ma.
No i przy okazji możesz po prostu morfologię podstawową, to są grosze a sprawdzisz czy ogólnie wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Tysia obys miala racje bo nie chce odstawiac emilka by w ciaze zajsc a jezeli to przez katmienie mi sie zblokowalo to musialabym przynajmniej zmniejszyc ilosc karmien nocnych a nie mam jak narazie.

akuku natka ma racje, prolaktyna tez dodatkowo:) trzymam kciuki i czekam na wieści:) kiedy wylot ? i kiedy wracacie?
tyśka super że się udało:) coraz bliżej przeprowadzki prawda?
natka czasem warto podjąć ryzyko:) nadal trzymam kciuki w takim razie:)

reklama
Kasiol lece w piatek rano a wracam we wtorek ;)
Moze w poniedzialek pojade do labolatorium a jak nie zdaze to w uk mi za free zrobia.

Do góry