reklama
kasiol myślę że owulka na dniach, jajnik zaczyna coraz bardziej dawać i sobie znać :-) także jeszcze czekam cierpliwie, jak i tym razem owulka się rozmyśli to może podjadę do ginka, zobaczymy :-)
Tak właśnie myślałam że wcześniej zatestujesz, też bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscu ;-)
tysia a jednak... Dobre miałaś przeczucie :-) oby ten cykl był szczęśliwy :-)
Tak właśnie myślałam że wcześniej zatestujesz, też bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscu ;-)
tysia a jednak... Dobre miałaś przeczucie :-) oby ten cykl był szczęśliwy :-)
Akuku
Fanka BB :)
Hej
Pozniej poodpisuje a teraz tylko pytanko.
W szkole chca szczepic mi dzieci przeciw grypie ja nie chce ale w formularzu pytaja dla czego co mam pisac ?
Obydwoje alergiki i astmatyki nigdy nie byli przeciw grypie szczepieni a przez astme i tak lapia infekcje .. ale szybko wychodza
Pomozcie Bl
Pozniej poodpisuje a teraz tylko pytanko.
W szkole chca szczepic mi dzieci przeciw grypie ja nie chce ale w formularzu pytaja dla czego co mam pisac ?
Obydwoje alergiki i astmatyki nigdy nie byli przeciw grypie szczepieni a przez astme i tak lapia infekcje .. ale szybko wychodza
Pomozcie Bl
kasiol
akuku możesz zapisać " Obawa o skutki uboczne" choć przeciwko grypie nie jest to aż tak straszne, gorzej te szczepionki 5 w 1 czy coś
tyśka jak w zegarku, moze tym razem owulka była z tego jajowodu zablokowanego,oby
natka ginka ma takie podejście a nie inne,wiem że jak się uda to się uda i test szybciej mi nic nie pomoże, a jeśli dojdzie do wcześniejszego poronienia to tylko serce bardziej boli...
tyśka jak w zegarku, moze tym razem owulka była z tego jajowodu zablokowanego,oby
natka ginka ma takie podejście a nie inne,wiem że jak się uda to się uda i test szybciej mi nic nie pomoże, a jeśli dojdzie do wcześniejszego poronienia to tylko serce bardziej boli...
kasiol wiesz, może to właśnie w drugą stronę zadziała- jak zrobisz szybko test i będzie pozytyw i polecisz do niej to może dupka zaleci :-)
A pytałaś jeszcze o mojego M., teraz doczytałam :-) a więc na razie nie chcę zapeszać ale jest nadzieja- dziś lub jutro wszystko powinno się ostatecznie wyjaśnić:-)
A pytałaś jeszcze o mojego M., teraz doczytałam :-) a więc na razie nie chcę zapeszać ale jest nadzieja- dziś lub jutro wszystko powinno się ostatecznie wyjaśnić:-)
kasiol
super natka! to dalej trzymam kciuki! widzisz, powoli wszystko sie poukłada i pospełnia
Akuku
Hej
Wczesniej nie moglam przepraszam ale gore prasowania mialam i dopiero sie uporalam ..w miedzy czasie inne kurodomowe czynnosci...
A kolejne pranie schnie... w koncu sie utopie w ciuchach ..
Tysia przykro mi ze jednak @ przyszla...ale przynajmniej nie musialas na nia czekac.
Natka i kak sa jakies wiesci co do pracy m ? Ja tez wierze ze wszystko pojdzie u was w dobrym kierunku teraz
Kasiol to kiedy bedziesz testowac ?
Ja juz niedlugo lece do pl tzn za 3 dni jzi nie cale bo w piatek z rana
Jutro i pojutrze sie pakuje...
Az mnie to przeraza ahh
Musze sobie spisac liste co musze zabrac zeby czegos nie zapomniec.
Dobrej nocy zycze..
Ja mialam ostatnia nieprzepsana i jestem totalnie wykonczona ;(
Emil sobie od 3 do 4.30 przerwe zrobil a jak juz usypial to Viki przyszedl bo sie posiusial ;( i zanim usnelismy bylo po 5 a po 5 pobudka z kamieniami w oczach..
Wczesniej nie moglam przepraszam ale gore prasowania mialam i dopiero sie uporalam ..w miedzy czasie inne kurodomowe czynnosci...
A kolejne pranie schnie... w koncu sie utopie w ciuchach ..
Tysia przykro mi ze jednak @ przyszla...ale przynajmniej nie musialas na nia czekac.
Natka i kak sa jakies wiesci co do pracy m ? Ja tez wierze ze wszystko pojdzie u was w dobrym kierunku teraz
Kasiol to kiedy bedziesz testowac ?
Ja juz niedlugo lece do pl tzn za 3 dni jzi nie cale bo w piatek z rana
Jutro i pojutrze sie pakuje...
Az mnie to przeraza ahh
Musze sobie spisac liste co musze zabrac zeby czegos nie zapomniec.
Dobrej nocy zycze..
Ja mialam ostatnia nieprzepsana i jestem totalnie wykonczona ;(
Emil sobie od 3 do 4.30 przerwe zrobil a jak juz usypial to Viki przyszedl bo sie posiusial ;( i zanim usnelismy bylo po 5 a po 5 pobudka z kamieniami w oczach..
reklama
kasiol
hej
akuku a @ nadal nie zawitała? moze w polsce najdziesz czas na bete -wyniki sa tego samego dnie?
łyknełam furagine dziś jedną i wit c bo zwariuje z tym sikaniem, boli, pije juz jak nie ja tyle wody żeby to mi szybciej przeszło, ale on rana to jest mega ból...
co tam u was dziewczyny?
akuku a @ nadal nie zawitała? moze w polsce najdziesz czas na bete -wyniki sa tego samego dnie?
łyknełam furagine dziś jedną i wit c bo zwariuje z tym sikaniem, boli, pije juz jak nie ja tyle wody żeby to mi szybciej przeszło, ale on rana to jest mega ból...
co tam u was dziewczyny?